3 изпитани естествени продукта срещу косопад

Ако искате да сложите стоп на падащата коса (косопад), ето го решението! Предлагаме ви лесен начин за справяне с косопада с помощта на няколко естествени продукта с изпитан ефект.

1. Зехтин –

зехтинът е изключително полезен за косата продукт.

ВАЖНО: Вижте нашата по-добра статия ТУК: Всичко за проблема косопад, подробно!

Той има свойството да я подхранва в дълбочина, като по този начин заздравява косъма от корена и възпрепятства накъсването и опадането му. Срещу косопад се препоръчва поне 2 пъти в седмицата да се масажира скалпът с топъл зехтин, като по този начин се стимулират фоликулите и се подобрява кръвообръщението. Редовното изпълнение на тази процедура гарантира здравина на косата;

2. Билкови продукти –

ако искате да сложите край на падащата коса, заложете на приготвени от коприва, розмарин или алое вера лекове. Те се смятат за особено ефективни за стимулиране на растежа на косата, като в същото време подобряват кръвообръщението на скалпа;

Фигурин чай за отслабване

3. Зелен чай –

особено препоръчван продукт е зеленият чай заради доказаните му ползи за възпрепятстване на косопада. Едновременно с това той стимулира растежа на новата коса. Антиоксидантите, на които той е източник, пък подхранват скалпа. Именно поради това се препоръчва при косопад всеки ден да се изпива по една чаша зелен чай.

Важно условие за справяне с косопада е да му обърнете внимание навреме, а не да очаквате той да премине, защото последствията могат да се окажат прекалено трудни за елиминиране.

Оставете мнения, отзиви и коментари в нашия форум по-долу и вижте още по темата:

Получавайте първи ЛЕКАР.БГ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “3 изпитани естествени продукта срещу косопад

  1. Билковите отвари са наистина полезни, евтини и имат ефект. Иска се само постоянство, упоритост и резултатът е гарантиран. От изброените билки съм ползвала отвара от корени от репей и от коприва. Не си спомням колко време ги ползвах, но имаше резултат след около 1-2 месеца. Косата ми почти не падаше през следващите две години. Дори след баня, когато на гребена винаги има много коса, тогава намирах по 2-3 косъма. Бях възхитена. Тогава имах и добър хранителен режим. Сега нямам време да си варя билки и ползвам няколко продукта, които имат почти всички изброени в статията билки – розмарин, чемерика, коприва, репей, орех, масло от маной, макадамия и друга натурални масла и билкови екстракти.
    Комплекта, който ползвам е за растеж на косата – http://foryoubg.com/products.php?id=823 . Има още един подобен, в който само шампоана е различен – срещу косопад, но все още не съм пробвала. Като свърша тези продукти, може да пробвам с другия шампоан.
    Продуктите са натурални и много добре действат на косата ми. Ако имате време можете да комбинирате и с изброените билкови отвари. Правете процедури поне 2-3 месеца и няма да съжалявате. Най-важната съставка е ПОСТОЯНСТВО 🙂

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *