анаболни стероиди и Калъм фон Могер,
анаболни стероиди, в социалните мрежи, наскоро разкри за собствената си употреба на

Калъм фон Могер предлага съвети на хората, които обмислят употребата на анаболни стероиди.

Калъм фон Могер, 27-годишният състезателен културист и инфлуенсър в социалните мрежи, наскоро разкри за собствената си употреба на анаболни стероиди във видеоклип в YouTube, озаглавен “Моят поглед върху стероидите”.

Фон Могер никога не е крил, че употребява стероиди. Никога не е твърдял, че е “натовец”, нито пък е отричал употребата на стероиди. Фон Могер по същество е признал, че е използвал стероиди (if you want to buy legit test enan, click here ) пред тези, които са го попитали. Такъв беше случаят по време на интервюто с Generation Iron миналата година.

Признанието на фон Могер за употреба на стероиди в последния му видеоклип не е нещо ново. Въпреки това австралийският културист/актьор споделя публично мислите си за стероидите по-подробно от всякога.

Калъм фон Могер тренира естествено в продължение на повече от шест години, преди да използва стероиди.
Фон Могер започва да използва анаболни стероиди едва на около 21-годишна възраст. Той започва да тренира на 14-годишна възраст. През този период Фон Могер постига значителни успехи като натурален културист.

През 2011 г. Фон Могер печели международния шампионат по културизъм за младежи NABBA в Мелбърн без помощта на стероиди.

Фон Могер взема решението да използва стероиди, след като неговият наставник му казва, че те са необходими, за да стане световен шампион по културизъм на следващото ниво.

Фон Могер започва първия си стероиден цикъл, за да се подготви за следващите си състезания по културизъм. С помощта на стероидите той печели конкурса WWF Мистър Вселена в три последователни години – 2013, 2014 и 2015 г.

Фон Могер твърди, че не използва анаболни стероиди в извънсезонно време. По принцип той използва стероиди в 10-седмичен цикъл, предшестващ състезанието, според неговото видео.

Фон Могер не вижда нищо лошо в употребата на стероиди, стига човек да има “реална” или “основателна” причина да го прави. Той смята, че стремежът да стане шампион по културизъм е основателна причина. Той не смята, че някой трябва да използва стероиди, за да впечатли някого или по други повърхностни причини.

Дайте мнение и Вие тук!

Фон Могер също така съветва всеки, който обмисля употребата на стероиди, първо да тренира естествено в продължение на около 5 години. Това ще им позволи да оценят генетичния си потенциал.

Освен това той се надява бъдещите потребители на стероиди да използват отговорно препаратите за изграждане на мускули, да знаят какво правят и да получават препаратите от надеждни източници.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Фон Могер не се колебае да признае собствената си употреба на стероиди, но напълно разбира защо други фитнес специалисти може да се въздържат.

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *