Гинекологичният съвет, който трябва да спазвате цял живот!

За да бъде една жена здрава, тя трябва да се грижи и за здравето си в интимен план!

Гинекологичното здраве не една жена е от особено значение – не само защото от това зависи цялостното й здравословно състояние, но и защото често проблемите в интимен план могат да се задълбочат и да доведат до усложнения.

Редица специалисти, които са се посветили на здравето на жената в интимен план, препоръчват интимните грижи да се ръководят от едно основно правило.

Вижте и ТОВА: Как се ползва полижинакс при вагинални инфекции!

Става дума за това, че жената трябва да обръща особено внимание на течението си.

Въпреки че вагиналното течение е естествен процес, който съпътства жената почти през целия й живот и който невинаги е индикация за сериозен здравословен проблем, когато настъпи промяна в цвета, в интензивността, в мириса или външния вид като цяло, трябва да се потърси незабавно лекарски съвет.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Причината за изменение в някой от признаците на течението може да е различна – от гъбична инфекция, през възпаление и всяко друго състояние, което е довело до нарушение на естествената микрофлора, а оттам – може би и до заболяване.

Освен това – подлагането на редовни гинекологични прегледи поне два пъти в годината е препоръчително, защото понякога и без промяна в течението може да налице здравословен проблем в интимен план.

Оставете мнения, отзиви и коментари в нашия форум по-долу!

Получавайте първи ЛЕКАР.БГ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *