5 неподозирани начина за постигане на плосък корем

Плоският корем не е чак толкова невъзможна цел! Стига сте се убеждавали, че вие никога няма да имате плосък корем, защото нямате достатъчно воля и издържливост да се ограничавате от вкусните изкушения.

Стига сте си повтаряли, че никога няма да сте слаби просто защото не ви сдържа във фитнес салона. Стига! Представяме ви начин, чрез който ще успеете да постигнете така мечтания плосък корем! Ето кои са 5-те неподозирани крачки към супер плоския и стегнат корем:- не изключвайте мазната храна от менюто си напълно – консумирайте мазна храна за плосък корем.

Тук идва обаче голямото НО – мазнините трябва да са полезни мазнини. Става дума за омега-3, -6 и -9 мазните киселини, които спомагат за правилното функциониране на организма;- осигурете си здрави черва – за да бъде коремът плосък, червата трябва да са в покой.

Съвети за плосък корем – колкото човек пожелае:

– яжте хляб, но сух хляб – пълнозърнестият хляб е задължителна част от всеки диетичен режим. Да, хлябът от меки сортове брашна е изключен, но хапвайте твърд или сух хляб – от него талията става тънка;

медитация за плосък корем – чрез медитация човек се отърсва от напрежението, а по този начин и организмът започва да функционира по-добре. Премахват се и стресовите хормони и остава само равновесие и спокойствие;

Дайте мнение и Вие тук!

– тренирайте гърба за плосък корем – за да бъде коремът прибран и плосък, от изключително значение е мускулите на гърба да бъдат правилно тренирани.

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

Спазвайте тази диета за плосък корем

Ето с помощта на коя диета ще можете да постигнете така желания плосък корем! Предлагаме …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *