afa-vodorasli, Органичните синьо-зелени водорасли са една от най-ценните суперхрани на нашата планета.
АФА водорасли играят важна роля за човешкото здраве.

АФА водорасли: суперхрана за тялото и ума!

Органичните синьо-зелени водорасли са една от най-ценните суперхрани на нашата планета. Те са истинско богатство от хранителни вещества, които играят важна роля за човешкото здраве. А най-предпочитаната им форма са така наречените АФА водорасли.

АФА водораслите идват от езерото Кламат, идилично сладководно езеро в американския национален парк в щата Орегон. Благодарение на десетките им ползи днес те са предпочитана хранителна добавка за хората, които ценят здравето си от цял свят.

За какво помагат водораслите АФА?

АФА водораслите ви осигуряват перфектния баланс на всички жизненоважни вещества. Тяхната сила се крие преди всичко в балансираното съотношение на мастни киселини, минерали, ензими, аминокиселини, протеини и др.
АФА водораслите покриват целия витамин В комплекс, което е уникално. Това прави AFA една от малкото растителни храни, съдържащи витамин В12. Ето защо тази суперхрана е от голямо значение за вегетарианците, които често страдат от недостиг поради липса на месо.

Водорасли АФА за нервната система

Ако искате да се възползвате от стимулиращия ефект върху нервната система на АФА, приемайте добавки от най-високо качество. Такива са, например, Водорасли АФА на АкваСорс. Те ви осигуряват всички, характерни за водорасли АФА ползи, и снабдяват организма ви с антиоксиданти, хлорофил, фикоцианин и малки количества от „молекулата на щастието” фенилетиламин.

Хашимото и АФА водорасли

Водораслите АФА съдържат много йод, който е основен градивен елемент на хормона на щитовидната ни жлеза. Когато той липсва в диетата ни, този важен орган просто не успява да произведе нужните хормони.

Приемането на Органични водорасли АФА на АкваСорс може да бъде вашият лесен начин да подобрите функцията на щитовидната жлеза. Така ще получите диетичен йод в правилно съотношение с цяла гама други важни хранителни вещества.

Имат ли водорасли АФА странични ефекти?

Качествените добавки с водорасли АФА, които не съдържат токсични метали и вредни бактерии, са безопасни за вашето здраве и нямат сериозни странични ефекти. За да сте сигурни, че приемате водорасли, отглеждани и добивани в най-чистото езеро, преминали през най-щадящите процеси за запазване на пълната им хранителна стойност, изберете своите добавки от Аквасорс.

Водораслите на АкваСорс не съдържат токсини и се приемат добре от храносмилателната система. Дори при редовен прием няма риск от алергии и нежелани здравни състояния. Затова и когато търсите за АФА водорасли АкваСорс мнения и отзиви, ще прочетете за десетките им ползи, но не и за странични ефекти. Нещо повече: водораслите ще ви помогнат да прочистите тялото си от отпадъците, което ще се отрази положително на цялостното ви здраве.

Дайте мнение и Вие тук!
Защо добавките са най-лесният начин да се възползвате от предимствата на водораслите?

Трудно бихте компенсирали всички ползи от водораслите АФА с диетата си. В напрегнатия си график вероятно дори не рядко пропускате някое хранене? Полуфабрикатите и готовите храни от супермаркета също не са най-доброто, което можете да си осигурите през деня.

А с няколко капсули АФА водорасли на ден ще запълните резервите си от хранителни вещества. Освен това, АФА водораслите стимулират имунната система и ви помагат да се възстановите по-бързо след боледуване. А богатото им протеиново съдържание ще ви осигури чисто гориво за мускулите.
Така че, ако все още не сте приемали добавки с АФА водорасли, може би е време да ги включите в рутината си.

Вижте и ТОВА:

Аквасорс, АФА водорасли и Зелена енергия. Мнения. За отслабване

“Фигурин

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *