2-те задължителни правила за стегнат корем

За да имате стегнат корем, трябва да комбинирате физическо натоварване и правилно хранене.

Ето кои са основните правила, които са задължителни, за да бъде коремът ви стегнат, плосък и привлекателен.

Правило №1 за стегнат корем във фитнеса

Като за начало, трябва да заложите на правилните тренировки, които едновременно ще изгорят натрупаните мазнини и ще изпишат мускулите ви.

Кардио тренировките са идеален вариант, тъй като чрез тях се натоварва сърдечно-съдовата система, повишава се пулса, което от своя страна е предпоставка за изгаряне на подкожните мазнини, за подобряване на кондицията, освобождаване от стреса и може би най-желаното – понижаваше на телесното тегло.

Кардио тренировката е добре да се комбинира с упражнения за корема, които ще оформят показалите се след изгаряне на мазнините мускули.

Правило №2: Диетично

Другото задължително правило е да се избягват онези храни, които развалят добрия вид на корема ви. Като за начало, това са тези, които водят до натрупване на килограми – сладкиши, тестени изделия от бяло брашно.

Освен това, трябва да се ограничават тези, които подуват корема- боб, леща и най-вече газираните напитки. Основно правило по отношение на храненето е да се консумира по-малко, но често.

Дайте мнение и Вие тук!

Така храната ще се преработва своевременно, а коремът няма да се претоварва.

Когато се комбинират тези 2 принципа на стегнатия корем, вие самите скоро ще можете да се похвалите с такъв.

 

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

Вижте тези 5 съвета за плосък корем без диета!

Ако мечтата ви е да имате плосък корем, но все някое изкушение се изправя на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *