6 съвета за отслабване на бедрата! Как да отслабна?

Отслабване на бедрата: Ако искате да се сдобиете със слаби крачета за къси панталонки през летния сезон, трябва да започнете още от сега с усилията.

Причината се крие в това, че бедрата са така устроени, че лесно се натрупват мазнини, образува се целулит, а при бързо отслабване кожата прекалено често увисва.

Проблем се крие и в това, че при прекалено дебели бедра не се препоръчват фитнес тренировките, защото ефектът от тях може да бъде точно обратен – не отслабване на бедрата, а още по-видимото им заобляне.

Ето кои съвети е добре обаче да спазвате за отслабване на бедрата:

– пийте много вода – редувайте чешмяната с минерална;

– изключете киселите храни от менюто си, защото те предразполагат към натрупвания в областта на бедрата. Същото се отнася и за алкохола – и без него може;

– добре е да ограничите и количествата чай и кафе, които консумирате, за да не задържа тялото ви течности;

– освен калориите, задължително е да следите и останалите хранителни стойности на ястията, които консумирате. Избирайте храна, която е бедна на скорбяла, съветват специалисти в областта на храненето;

Дайте мнение и Вие тук!

– важно е да включите в менюто си изобилие от морски храни – риба, дарове. Добре е да ги комбинирате с домати. Същото се отнася и за обезмаслените млечни продукти;

– не консумирайте мазнини от животински произход. Заложете на растителните и то в минимални количества. Само така ще постигнете така желаното отслабване на бедрата.

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

Стафидена вода, рецепти, за отслабване

Стафидена вода: за отслабване, диария и кисти. Диети и рецепти

♠ Полза ♠ Рецепти ♠ Стафидена вода ♠ Със сена и шипка ♠ Със зърнастец …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *