3 хитрини за успешно отслабване

Хитрини за отслабване: Случвало ли ви се е да се разочаровате, че поредната диета, на която сте се подложили, не е довела до никакъв резултат?

По-скоро да, нали? Колкото и стриктни и изпълнителни да сте!

Причината се крие не само в особеностите на собствения ви метаболизъм, но и в това, че често допускате грешки, които самите вие не осъзнавате!

Затова предлагаме ви 3 изпитани хитрини, които ще подпомогнат отслабването и ще превърнат настоящата ви диета в успешната диета.

Когато гладът ви подгони, излъжете го с кисела краставичка.

Стерилизираните зеленчуци имат свойството да тушират глада точно както това правят сладките изкушения, които обаче са в пъти по-калорично.

Така че вместо към блокчето шоколад в следобедните часове, когато апетитът неустоимо напомня за себе си, хапнете една кисела краставичка. Сами ще се уверите колко ефикасна роля има тя;

Дайте мнение и Вие тук!

Заложете на чайовете!

Чайовете, консумирани във всяко едно време на деня, ще ви се отблагодарят подобаващо. Те имат свойството да засилват метаболизма, а да укрепват целия организъм. Важно е обаче да бъдат подсладени с мед, а не с бяла захар;

Забравете за газираните напитки, в това число сода и тоник!

Въпреки че те не съдържат оцветители, това не ги прави безвредни за здравето и фигурата. В тях се съдържат изобилие от калории, като едновременно с това издуват стомаха.

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

Кои са добрите хапчета за отслабване?

Хапчета за отслабване, мнения. Липовон, Турмирин, Захир, Нофатин, Мейзимакс и другите в аптеките

Кои са добрите хапчета за отслабване? Оставете и вие своите мнения за Турмирин, Захир, Мейзимакс, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.