Увиснали гърди: 4 често допускани грешки!

Вижте четирите основни грешки, които водят до увиснали гърди, за да се предпазите или да ги поправите!

Дами, грижете се за начина, по който изглеждат гърдите ви, защото много мъже са притеснени, че вече няма да има представителки на нежния пол с добре изглеждащи естествени дадености!

От особено значение за външния вид на гърдите, независимо от това дали става дума за пищна гръд, или за малки гърди, е да не се допуска увисването им! И докато тези от дамите, към които природата е била щедра, правят необходимото, за да възпрепятстват увисването, то жените с малък бюст не се интересуват особено от тази заплаха.

За тях също обаче риск от увисване на гърдите съществува.

Ето ги и 4-те основни грешки, които се допускат и които водят до преждевременно увисване дори когато става дума за малки гърди:

– тютюнопушенето – цигарите са сред основните врагове на красивите гърди, тъй като водят до свиване на съдовете. В резултат на това храненето на кожата се влошава и пораженията върху нея са видими;

– горещата вода – прекалено горещата вода или редовното посещение на сауна също са предпоставки за увисване на кожата на гърдите, която по правило е изключително нежна и податлива на въздействия;

Дайте мнение и Вие тук!

– колебанията в теглото – прекалено рязкото напълняване или отслабване също са фатални за красотата на гърдите. Можете да си го представите;

– изкривената стойка – когато стойката е неправилна, не само може да се появи изкривяване на гръбначния стълб, но и увисване на гърдите. Затова изправете се, дами!

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *