Фатално! 5 грешки във визията си, които допускаме на всеки празник

Случвало ли ви се е вместо да сте принцесата на празничната вечер, да се окажете страшилището, от което всички гледат да стоят далеч?!

И докато хората бягат ли бягат, вие се чудите какво точно сте си причинили, за да се превърнете в причина за цялото това неодобрение.

Не се чудете, а хвърлете един поглед тук. Ето кои са най-честите прегрешения към външния си вид, които допускаме на празници:

1. Прекалявате с блясъка – то брокат ли не щеш, звезден грим и прочие – да, те са подходящи за празниците, но в ограничени, прилични количества. Когато се превърнете в ходещо светещо създание, то тогава определено ще отблъсквате, а няма да привличате;

2. Плътта е на показ – разголете се празнично, но прилично. Става дума за това, че определено не е най-приятната гледка до новогодишната пуйка да се нареди една друга пуйка, с разголена снага;

3. Нямам какво да облека – за да не си кажете това точно преди празника, пригответе си няколко тоалета. По този начин ще си спестите притесненията и ще си гарантирате добро прекарване;

Дайте мнение и Вие тук!

4. Изнервени сте и това го пише на лицето ви – това е най-голямата грешка, която можете да допуснете по отношение на външния си вид. Всяко напрежение се отпечатва на лицето ви и определено го загрозява;

5. Изпъквате – и може би най-характерното – всички са с рокли, а вие идвате с джинси на празненството – това определено ще ви сдуха! Не го допускайте!

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

Интересното е, че колкото и да се разрастват криптовалутите - Биткойн остава коронованият крал на децентрализираните валути.

Потенциалното въздействие на биткойн върху традиционните платежни системи и услугите за парични преводи

Криптовалутите са темата на деня и са тук, за да останат. Казина, като SpinCity и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *