Силните жени с пищни силуети нямат причина да се крият зад широки дрехи.

Предложения за правилен избор на макси рокли за жени с извивки

Силните жени с пищни силуети нямат причина да се крият зад широки дрехи. Независимо от вида на силуета, вие определено ще намерите модел рокля, който ще ви е полезен и който да носите с любов. По-нататък ще ви дадем няколко съвета от специалистите как да носите рокли в големи размери, за да изглеждате и да се чувствате страхотно. Много е важно да знаете, че дрехите трябва да ви предлагат както физически, така и психически комфорт. Рокля, която изглежда страхотно и за която получавате комплименти, може да не е точно това, което сте искали, така че избирайте внимателно и търсете, докато намерите подходящото облекло.

Дори и да имате пищна фигура, това не означава, че не можете да носите различни щампи, кройки или цветове. Красотата на един човек не е само в количеството дрехи, които носи, а е комбинация от фактори. Разбира се, дрехите играят важна роля, а ако говорим за рокли, те могат да създадат впечатление за великолепна фигура, ако са избрани с перфектна кройка и размер.

Всяка жена има свой уникален стил и стилови предпочитания, така че понякога може да е трудно да намерите точния стил, който търсите. Това може да е още по-вярно за жени с извивки, особено когато търсят елегантни рокли за специални поводи като сватби и други събития, които изискват елегантно облекло. Добрата новина обаче е, че има много модели рокли в голям размер, които са едновременно красиви и подходящи за всяка фигура.

Създаването на страхотен гардероб означава да запасите гардероба си с качествени дрехи, които подхождат на вашия тип тяло. Независимо от Вашата форма, размер или цвят на кожата, Вие винаги ще изглеждате безупречно в дрехи, предназначени за вашия размер, независимо дали става дума за рокли, дънки или костюми.

Някои жени обаче се борят да се чувстват уверени в дрехите, които избират, особено в роклите. Да изглеждате страхотно означава да се обличате според вашия тип тяло и да привличате вниманието към областите, които ви карат да се чувствате добре в себе си. Това ръководство ще помогне на всяка жена да намери най-добрите големи размери рокли за нейното тяло и стил.

Изберете макси рокли, които подхождат на вашата фигура

Има редица различни стилове на модели на рокли. Всеки подчертава една или повече характеристики. Можете да избирате от много различни визии. Важно е да избегнете някои дребни грешки, които може да не ви оценят правилно и да се възползвате от модата на големия размер , която през последните години създаде важно място в света на модата.

Оформеното тяло трябва да бъде нещото, с което да се гордеете, така че се научете да носите килограмите с усмивка!
Ето как да подредите гардероба си: наблегнете на тъмните дрехи, най-малко на големи рокли, поли и панталони, защото те ще ви позволят да вталите фигурата си, особено в най-критичните точки, като ханша и корема.

Идеални са рокли в стил петдесетте години с ластик на талията. Роклите-калъф също са много подходящи, като избягвате твърде късите и вталените.Maxi Rokli 02

Рокля с имперска талия е прибрана точно под бюста, а не в естествената линия на талията. Това подчертава горната част на тялото Ви и е добър избор за жени с триъгълно, правоъгълно или овално тяло.

Освен това роклята-туника е много подходяща за жени с извивки

Дизайнът на тази рокля показва дълга и широка риза. Древните гърци и румънци са първите фенове на туниката, а това облекло е вдъхновение за този тип рокли.

“Фигурин

Какъв тип фигура е подходяща за тази рокля?

Дайте мнение и Вие тук!

Предпочита жените с тяло с форма на ябълка, защото привлича вниманието към областта на талията.

Драпираните рокли правят талията по-тънка, повдигат бюста и скриват бедрата. Драпираната рокля е подходяща за всякакви фигури. Оформя V-образно деколте и обгръща фигурата на жената. Перфектен за пясъчен часовник, ябълка, круша и правоъгълни форми!

Кои са най-подходящите цветове?

Чудили ли сте се защо черното отива на всички? Това е така, защото тъмните тонове отвличат вниманието от областите на тялото. По-специално черното е неутрално, така че не се сблъсква с подтоновете на кожата ви.

Като се има предвид това, това не означава, че пълните жени трябва да избягват цвета!

Добавянето на цвят е чудесен начин да подчертаете чертите си. Намирането на рокли за макси дами може да бъде предизвикателство, а намирането на рокли, които пасват и изглаждат фигурата ви, може да изглежда като трудна задача.
Следващият път, когато търсите нови артикули за гардероба си, не забравяйте да вземете предвид някои от съветите по-горе.

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *