“Гинко-ко” – комплексна защита на най-важните ни органи и системи

Едно от сериозните лекарства с гинко билоба е „Гинко-ко“, за него ще ви разкажем малко по-подробно, за ползите от него и приложението му.

Свободните радикали присъстват нормално в организма и всеки един от тях съществува в продължение само на малка част от секундата, но уврежданията които оставят след себе си, са необратми.

Смята се, че във всяка клетка на тялото ежедневно се произвеждат около 10 000 свободни радикала. Много и различни са факторите, които могат да доведат до излишък на свободни радикали. Излагане на радиация – слънчева или рентгенова, тютюнов дим, автомобилни газове и не на последно място храненето.

Богатата на мазнини храна може да засили активността на свободните радикали, защото окислението на мазнините е много по-лесно, отколкото на въглехидратите и белтъците. Присъствието на опасно висок брой свободни радикали променя начина, по който клетките кодират генетичния материал.За щастие антиоксидантите са мощна защита срещу свободните радикали.

Фигурин билки за отслабване

Те са защитни вещества, които помагат да се неутрализира вредният ефект от окислителните реакции вътре в клетките. Главните антиоксиданти от хранителен произход са витамините А, С, Е и бета-каротинът, плюс минералите селен, цинк и др.

гинко билоба лекарство гинко ко

Гинко-ко е основано на гинко билоба лекарство.

Те противодействат на вредните свободни радикали. Ако поддържаме нивата на антиоксидантите достатъчно високи, повечето свободни радикали могат да бъдат неутрализирани, преди да са нанесли някаква вреда на организма. Това означава, че трябва да приемаме с храната си необходимите количества витамин С, Е и бета-каротин, както и основните микроелементи селен и цинк.Това вече е възможно при разработването на най-ново поколение съвременни български хранителни добавки.

Новият продукт „Гинко-Ко” съдържа едни от най-добре доказалите се широкоспектърни полезни съставки. И докато нашето тяло се бори с микробите и свободните радикали и се опитва да поддържа проходими кръвоносните ни съдове, тези най-важни негови функции намират мощна подкрепа.

Съставът на „Гинко-Ко” включва:

  • Комплекс от витамините С, В6 и А. Най-добрата и устойчива форма на базовия антиоксидант витамин С, се съчетава с витамин В6, известен повече като нервен регулатор. Добавен е и витамин А, който предпазва лигавиците от инфекциозни и други уврeждания, полезен е за растежа, за очите и т. н.
  • Цинкът е действен микроелемент за белите кръвни клетки и подпомага вътреклетъчното дишане.
  • Селенът е друг често дефицитен микроелемент, чийто недостиг води до имунен срив на противоинфекциозната и противотуморна защита на организма, както и до повишена честота на сърдечно-съдовите заболявания.
  • Бетаинът подобрява чернодробната обмяна и стабилизира клетъчните структури, също така води до подпомагане на стомашното храносмилане и до неутрализиране на редица отрови.
  • Гинко билоба е известно средство за подобряване на кръвооросяването на сърцето, мозъка и крайниците. Функцията му на преносител до клетките на другите активни съставки е силно ефективна. Цялостният комплекс е перспективен в широко профилактичен план, като дава “едно силно рамо” на всички други паралелно прилагани възстановителни средства и методи.

Търсете в аптеките!

Оставете мнения, отзиви и коментари в нашия форум по-долу и вижте още по темата:

Получавайте първи ЛЕКАР.БГ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *