Stolove V Gradinata 01

Перфектната градина. Да я обзаведем със здравословни градински мебели!

Стилът и комфортът в градината са от съществено значение, защото това е пространството, където прекарваме най-голяма част от времето си, когато температурите се покачат, а и не само.

Едни от най-важните елементи от градинското обзавеждане са столовете, чиято значимост не подлежи на съмнение. Освен че осигуряват място за сядане, те са и чудесно допълнение към екстериорното излъчване, придавайки стил и елегантност на външното пространство.

Когато избираме нови градински столове, трябва да се вземат предвид редица условности, като размер на наличното пространство, изисквания към стила, цвят, материал и други.

В следващите редове ще ви запознаем с различните стилове градински столове и функционално решение за организиране на външното пространство, за да се наслаждавате на винаги перфектно подредена градина с перфектен екстериорен дизайн.

Столове за вашата градина – видове стилове

За създаването на функционално пространство изборът на правилния стил градински столове е от съществена значимост не само от гледна точка на приложимост, но и максимална приспособимост по най-адекватния и естетичен начин в екстериора на външния терен и заобикалящите го елементи.

Ако сте от хората, които се придържат към традиционния стил, то ратанът е вечната, неостаряваща класика, която ви препоръчваме. Ратанът е органичен материал, характеризиращ се с гъвкавост и невероятна здравина. Освен това ратановите столове са леки и изключително издръжливи. Ако искате да добавите небрежен бохемски шик на градината, изберете материали като ратан или дърво, аранжирайте с възглавници и ниска маса и се насладете на лукса всичко около вас да изглежда стилно и ефектно.

Харесвате ретро шик с носталгичен привкус от 50-те години на миналия век? Тогава заложете на столове с ретро концепция в червено, синьо или жълто, а защо не и земни тонове в кафяво. Добавете аксесоари и върнете времето назад, трансформирайки градината в ретро стил.

Ако обичате винаги да сте в крак с тенденциите, изберете градински столове от екологична пластмаса в модерен стил. В офертата на vidaXL ще намерите невероятни решения в красиви, ексцентрични цветове, които ще преобразят вашата външна зона. В случай, че пластмасата не е опция, която ви допада, препоръчваме моделите от неръждаема стомана, които ще добавят модерен елегантен финиш на цялостната концепция.

Дайте мнение и Вие тук!

В онлайн магазин vidaXL.bg е налично богато разнообразие от модели градински столове, които ще покрият естетичните и екстериорни нужди на пространството, приспособявайки се по най-адекватния начин към столовите ви изисквания. Също помислете и за градинска люлка!

Градинска барака – многофункционален помощник в овладяване на хаоса

gradinska-baraka-01Напълно сме наясно, че за да се поддържа едно външно пространство в изряден и завършен вид, както и да се запази дългият живот на мебелите, е нужно тайно скривалище, което да побира всички столове, маси, инструменти и градински принадлежности. Знаем, че в края на топлия сезон казусът още повече се задълбочава, особено ако не разполагате с гараж, но ви напомняме, че имате онлайн помощник vidaXL.bg с многофункционално решение – градинска барака, която ще съхрани всичките ви вещи, предпазвайки ги от климатичните промени на времето.

В офертата ще откриете откриете градински бараки в голямо разнообразие от различни форми и размери, съобразени с нуждите на вашата градина. Изберете вашия многофункционален помощник и овладейте хаоса с vidaXL.bg.

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Едно мнение

  1. Евтим Георгиев

    Аз знам един сайт с топ оферти за градински артикули: https://promoclub.bg/category/dom-i-gradina

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *