Влажни кърпички облекчават хемороидите

Изключително успешната серия на Фортекс РУВЕНОР таблетки и гел за разширени вени и хемороиди вече се допълва с нов продукт – РУВЕНОР почистващи влажни кърпички за хемороиди.

Благодарение на съдържанието на екстракт от кестен, едновременно с почистващото им и охлаждащо действие кърпичките допринасят за намаляване болките и сърбежите, причинени от хемороидите.

РУВЕНОР таблетки и гел съдържат висококачествени екстракти от див кестен и бодлив за-лист, които помагат за бързо намаляване на тежестта в краката и спадане на отоците при разширени вени и облекчаване на хемороидите без нежелани странични ефекти.

Според козметолози таблетките и гелът са ефикасни и при повърхностните мрежести вени и капиляри по лицето, които в някои от случаите изчезват напълно.

Трите продукта РУВЕНОР – таблетки, гел и влажни кърпички – се продават в аптеките.

Дайте мнение и Вие тук!

Също така лесно можете да намерите мокри кърпи “Рувенор” да се продават и в интернет (разбира се с добавена цена на доставката) срещу 3 лева към днешна дата за 20 парчета кърпички вътре.

Потърсете отново в Гугъл, ако ви интересува. Но като цяло отзивите за рувенорчетата се радват на положителни отзиви и мнения. Вършат страхотна работа за облекчаване на състоянието, свързано с хемороидите. Ще се радваме и на вашите отзиви!

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

Как се взема детралекс?

Как се пие детралекс – срещу хемороиди и разширени вени

Обичайното лечение с детралекс. При хемороиди. При разширени вени. При менструация. При бременност. При бодибилдинг. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *