Вода и сол чистят отровите

Детоксикацията е процес на пречистване на тялото от отровни вещества с помощта на водна баня и електролиза. А защо трябва да пречистваме тялото си?

Защото в него се натрупват вещества, които смущават нормалните му функции, създават условия за възникване на болестни състояния и алергии и влошават съпротивата на имунната система.

Такива отровни вещества са тежките метали, частици оксидирани мазнини, разлагащи се белтъци, холестерол, пикочна киселина, млечна киселина и различни химикали, които поемаме с водата, въздуха и храната. Детоксикацията помага за отделянето на тези отрови през порите на кожата, независимо в коя част на тялото са натрупани.

Какво представлява процедурата?

Краката се потапят в съд с топла вода и малко сол, където се поставя електрод. Солта се стопява и през порите на кожата попада в тялото. Поема я лимфната система и за- едно с нея прави един пълен оборот през целия организъм.

Основната роля на солта е да увеличи естествения ток в тялото, който предизвиква учестена вибрация на клетките. От тях се отделят токсините и се стопяват кристалите пикочна киселина в ставите. Това са отровите, които организмът не е успял да изхвърли по естествен път.

По време на процедурата лимфната система поема разградените кристали и токсините и ги придвижва до крайниците. През порите на кожата те излизат във водата и това е причината за оцветяването й. Чрез цвета може да се определи кой орган се чисти, но това не означава, че той е болен.

Все пак ако даден орган се чисти много активно, в него има много токсини.

Вероятно там вече съществува проблем или е започнал процес, който може да не е изразен все още на физическо ниво. Ако се направи пълен цикъл процедури, този процес може да се сто-пира и да не се стигне до лекарства.

Дайте мнение и Вие тук!

Поне два дни след процедура токсините продължават да се изхвърлят с урината или през порите на кожата с потта. По този начин се пречиства организмът на клетъчно ниво до 80%. Стабилизира се имунитетът. Методът се съчетава много добре с билкови добавки, хомеопатия, при хемодиализа.

Хора, които са на химио- и лъчетерапия, много по-леко понасят този начин на лечение. Единственият легализиран апарат за детоксикация на българския пазар е сертифициран в електрохимична лаборатория към Българския институт по метрология и стандартизация.

За Маргарита Алексиева

Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

висок холестерол диети хранене - 01 764543

Примерно дневно меню при високи триглицериди и холестерол

Кое е доброто примерно меню при високи триглицериди? Таблица за диета и холестерин. Дневно меню …

Едно мнение

  1. Какво е наименованието на уреда и колко струва.?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *