Дрехи за бременни. Самата фраза е достатъчна, за да накара повечето жени да настръхнат.

Kак да се обличаме по време на бременност

Дрехи за бременни. Самата фраза е достатъчна, за да накара повечето жени да настръхнат. От всички безформени рокли, невдъхновени връхни дрехи и широки ризи бихте си помислили, че отказът от модата е необходимо условие, за да станете майка. Но в наши дни виждаме много сладки тоалети за бременни, което не означава, че не можем да изглеждаме очарователни.

Въпреки че женското тяло е подложено на постоянна промяна и увеличаване на обемите по време на бременност, не е нужно да се отказвате от комфорта, елегантността и чара. Бременността не означава, че губите своята женственост или че вече не можете да флиртувате. Просто трябва да се научите да използвате най-доброто от себе си, за да бъдете красиви и модерни. Във всеки триместър на бременността ще трябва да избирате различни дрехи, които са удобни и ще отслабят фигурата ви.

Въпреки че всяко тяло е различно, през първите три месеца от бременността това не се забелязва и ще можете да носите дрехите, които обикновено носите. Това ще ви помогне да харчите по-малко, да запазите бременността в тайна през най-уязвимите месеци. Ако сте забелязали промени в тялото си, можете да изберете по-широки дрехи, блузи, рокли, поли с А-силует и тениски с волани. С тяхна помощ и едни еластични дънки или панталон ще изглеждате перфектно в първите месеци на бременността.

Модата за бременни жени се промени и адаптира, но има много жени, които изглежда нито желаят, нито са готови да използват дрехи в крак с модата. Ако коремът Ви не е много голям, но забелязвате промени, можете да увеличите размера на панталоните си с няколко сантиметра. В горната част можете да носите дълги и удобни блузи. Ако са с копчета и не можете да ги закопчаете, съчетайте ги с потник.

Въпреки че широките дрехи се използват по-често сред бременните жени, това не означава, че те винаги са най-добрият стил. Бодито за бременни е голям фактор при оформянето на всяко облекло за бременни, което ще носите.

С течение на седмиците ще напълнеете и тялото Ви ще изпита забележими промени. Препоръчително е да избягвате тесни дрехи, особено ако бременността не е много забележима. Избягвайте разкроените блузи, защото като са широки, те ще ви накарат да изглеждате дори по-големи, отколкото сте. Трябва да търсите облекло, което ще Ви е от полза и ще Ви помогне да подчертаете фигурата си. Перфектен вариант са блузите, прилепнали в гърдите и свободни в долната част.

От втория триместър на бременността ще трябва да инвестирате малко пари в облекло. Ако не желаете да купувате нови дрехи, можете да изберете дрехи от гардероба си, които могат да се адаптират през цялата бременност. Например, можете да изберете панталон, който можете да промените малко или по-свободно облекло.

Функционалност и удобство

Важно е да имате предвид тези две концепции. Трябва да подчертаете фигурата си с рокли в стил пелерина или с волани и по-свободни модели. Тези рокли са удобни и същевременно елегантни. Те са идеален вариант за работа или излизане през уикенда.

Еластични дънки, клинове или панталони не трябва да липсват в гардероба ви тези месеци . Не е нужно да се отказвате да сте в крак с модата. Дънките са перфектните съюзници по време на бременност. В специализираните магазини има модели с ластик, който ще предпази корема. Съчетават се с хубава блуза, могат да се носят както на официални, така и на неофициални събития.

Дайте мнение и Вие тук!

В последния период на бременността трябва да се съсредоточите предимно върху комфорта. Трябва да се изключат копчета, ципове, колани. Необходимо е да изберете елементи, които ще ви дадат свобода на движение. Чифт клин, съчетан с блуза или плетена рокля до коляното (която ще можете да носите след появата на бебето) може да бъде добра опция за вас.

Какво да търсите по-конкретно, когато купувате дрехи за бременни

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Докато пазарувате дрехи за бременни, имайте предвид тези основни съвети, за да извлечете максимума от бюджета си:

  • Имат ли еластичност? Обърнете внимание на материята на дрехите за бременни, които купувате, защото не знаете точно колко ще продължите да растете, докато преминавате през всеки триместър. Всичко с еластична материя или трико определено ще ви осигури повече гъвкавост.
  • Мислете отвъд задачата. Много е полезно, когато купувате продукт за периода на майчинство, той да е подходящ и за периода на кърмене. Ако планирате да кърмите, инвестирайте в дрехи за бременни, които ще ви накарат да се чувствате красиви и удобни за девет месеца и след това.

Къде да купим дрехи за бременни

С всички физически и емоционални промени, през които преминавате, бременността може да се почувства отново като онази неудобна фаза на пубертета – освен ако, разбира се, нямате няколко марки облекла за бременни, препоръчани от експерти стилисти.

В нашия сайт ще намерите всичко необходимо за този период, нашите продукти са одобрени от стилисти, които да ви помогнат да останете верни на стила си по време на този огромен преход. Що се отнася до модерния стил, повечето от нас са наясно какво се носи всеки сезон и това не трябва да се променя с бременността.

В каталога на сайта ни можете да намерите модерни дрехи за бременни, които ще ви накарат да изглеждате и да се чувствате възможно най-шик.

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

Силните жени с пищни силуети нямат причина да се крият зад широки дрехи.

Предложения за правилен избор на макси рокли за жени с извивки

Силните жени с пищни силуети нямат причина да се крият зад широки дрехи. Независимо от …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *