Помощ при увреден слух от специалисти в безплатна консултация

В повечето случаи слухът на много хора се влошава с възрастта и в зависимост от шумната среда, като всекидневна шумна работна среда, болести или генетично.

Това са често срещани фактори за слухозагуба. Този процес се развива бавно и понякога даже незабелязано за самия човек.

Недочуването обхваща всички части на слуховия орган, които участват в слуховия процес. Средното и вътрешното ухо се увреждат, също така и нервите, по които електрическите сигнали преминават в главния мозък.

И накрая по този начин се стига до увреждане на слуховите центрове в кората на главния мозък, който разшифрова гореупоменатите сигнали.

Така възрастният човек вече не може да чува тихите гласове и високочестотните звуци, трудно различава съгласните в думите. Това му пречи за пълноценното общуване с другите хора. Слуховите апарати ще разрешат този случай.

Ако вашият слух прогресивно намалява, обърнете се към нашите специалисти в центровете за слуха Fonio, където ще можете да закупите съвременни слухови апарати на най-високо световно ниво. Тези устройства притежават висока точност на обработка на звука и са удобни за ползване.

Фигурин билки за отслабване

За да си помогнете при понижен слух сте винаги добре дошли в центровете за слуха Fonio, където имате възможността да се консултирате с висококвалифицирани специалисти по слухопротезиране.

Те ще ви определят какъв слухов апарат ви е нужен според вашата слухова загуба. Слуховите апарати ще се монтират и настроят според индивудуалните характеристики на вашето ухо и специфичната нужда от корекция на слуха.

Недейте се откъсва от общуването с близки и приятели! Вие заслужавате пълноценен живот!

Можете да ни намерите на адресите:
улица „Хан Аспарух“ 31, 1463 София (пряка на пешеходната Витошка),
булевард „Васил Левски“ 97, 1000 София (на ъгъла с ул. Стара Планина),
ул. Русе 15, 9000 Варна (зад Операта),

или се свържете с тях на БЕЗПЛАТЕН телефон: 0800 20 123
www.fonio.bg
sluhovi-aparati-uvreden-sluh

Оставете мнения, отзиви и коментари в нашия форум по-долу и вижте още по темата:

Получавайте първи ЛЕКАР.БГ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК:
Помощ при увреден слух от специалисти в безплатна консултация
4.6 (92%) 5 vote[s]

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Помощ при увреден слух от специалисти в безплатна консултация

  1. Първата ми бременност беше с положителен кумбс.Имам поставени 2 ваксини антиД,детето ми се роди с хемолитична болест и положителен титър на антитела.Сега съм бременна за втори път и в 14 седмица антителата са ми с титър 1:1024,моля кажете ми има ли шанс да родя здраво бебе ,а ако не се клучи това възможна ли е друга успешна бременност.Имаме несъвместимост В Rh.Моля да ми дадете мнение ,до момента 4д показва нормално развитие на детето,но ми казаха че ако телата се качват,въпреки че всичко по ехограф е наред ще трябва да се прекъсне бременността.Моля да ми разясните,Благодаря!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *