Ефективна програма за отслабване от д-р Камен Каменов

Набързо и накратко ще ви разкажа за една интересна услуга, която отдавна се предлага в реалния свят.

Но отскоро навлезе и във виртуалния – говоря за 13-седмичната програма за отслабване на доктор Камен Каменов.

Нека анализираме словосъчетанието „програма за отслабване“ – от пръв поглед става ясно, че ще се свалят килограми по някаква установена методика, която впрочем се прилага по целия свят.

Обаче доктор Каменов я предложи и в България – той, бидейки наясно с добрите практики, ги внедри в собствената си услуга. Благодарение на преработения от него курс по отслабване вие ще съумеете за по-малко от три месеца да се преборите с пълнотата, като с това ще подобрите едновременно общото си здравословно състояние и външния си вид.

Бихте могли да се запознаете с тази програма в уебсайта на медицински център „Орто Пункт.“

При включването ви в нея получавате достъп до нашата апаратура за изследване, а именно японския анализатор „Танита“, който е последна дума на техниката. Благодарение на него ще установим с много висока точност редица ваши био-показатели, които играят първостепенна роля в пиесата на вашия живот!

Обичайно участниците в програмата са между 10-20 човека – установено е, че така състезателният елемент се засилва, а крайният резултат от свалени килограми може да е изключително впечатляващ.

Макар в по-редки случаи сме имали участници, които са се доближавали до цифрата от 30 свалени килограма. Обичайно нашите пациенти успяват да намалят теглото си с около 12-15 килограма, но при всеки наш клиент цифрата варира – тя би могла да бъде по-висока или по-ниска, като това зависи от редица параметри, свързани със здравословното състояние, начина на живот, хранителните навици, спортния режим и така нататък.

Дайте мнение и Вие тук!

Но само с чакане и гледане няма да стане – действайте веднага, още днес! Запишете се в група за отслабване – за целта посетете сайта на доктор Камен Каменов. При въпроси – питайте смело!

д-р камен каменов кардиолог

Статията, която тъкмо прочете, бе написана от екипа на Webselo.com – ние предлагаме копирайтинг услуги, писане на статии, рекламни и творчески текстове. Благодарим ти за интереса към нашите продукти и услуги!

За Лекар.БГ

Радост Ангелова е редактор и репортер в множество национални и регионални вестници и електронни медии с над 30 години стаж в областта на здравеопазването, социалните политики и бизнеса.

Прочети още

диета с маслини и шоколад за разхлабване

Сензационно отслабване на корема с шоколад и маслини!

Оказва се, че комбинацията между двата – шоколада и маслините – продукта прави отслабването хем …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

АБОНИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО!

Получавай на мейла си новите публикации на Лекар.БГ

Публикуваме рядко, не пропускайте!АБОНИРАЙ СЕ!