как да увеличим здравословната малка баня
Малката баня в Лекар.Бг - ценни идеи

Как визуално да увеличим малката баня и да е здравословно

Много хора имат малки бани. Не че трябва кой знай колко много пространство за нещата в тази стая

Но все пак ние се чувстваме добре, когато ни е просторно и затова е добре и тук това да не е изключение.

Ще ви покажем лесни трикове, с които да увеличете визуално размера на банята си.
1. Огледала
Огледалата са нашият най-добър приятел, когато стане дума за уголемяване на банята. Използвайте много огледала. Недостатъкът им е, че лесно се цапат и това личи. Можете да сложите голяма огледало над мивката, стъклена преграда за душа или да направите едната стена изцяло стъклена. Друг вариант е и стъклена мозайка. Огледалата трябва да ви доставят удоволствие. Ако се притеснявате от това следите действията си отстрани, то може би това не е най-удачния вариант за вас.
2. Корпусната мебел
Много хора пренебрегват тази част, а това не е редно. В малката баня трябва да съберем много неща, в минимално малко пространство. Можете да сложите малък шкаф под мивката, етажерки, халки за кърпи. Това е напълно достатъчно да приберете всичко необходимо за ежедневието ви, без това да взима много място.

3. Цветове

Бялото е препоръчителен цвят, но трябва да се комбинира. Може той да бъде основният, а мебелите да бъдат акцент. Цветна завеса, шкафове, килимче и други аксесоари биха превърнали и най-малката баня в едно прекрасно място.

4. Обикновено стъкло

Матираното стъкло може да бъде много по-елегантно, но за малка баня то не е подходящо. Обикновеното е за предпочитане поради няколко причини. Първата е, че много по-лесно се чисти и лесно може да се предпази от засъхването на капки. Второто е, че стъклото е прозрачно. Да това може да е притеснение, за да не появяват гости в банята, но ако се научите да се заключвате, това няма да е проблем.

Дайте мнение и Вие тук!

Източник: vsichko-za-baniata.com

За Радост Ангелова

Радост Ангелова е редактор и репортер в множество национални и регионални вестници и електронни медии с над 30 години стаж в областта на здравеопазването, социалните политики и бизнеса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *