дегазин или еспумизан?
дегазин или еспумизан? действие, мнения

Мнения за Дегазин и странични ефекти? Еспумизан и Газдеп. Действие и как се пие

Как се пие Дегазин? Странични ефекти и действие. Мнения за Дегазин, Еспумизан и Газдеп. Дегазин срещу подуване и активно образуване на газове. Какво представлява дегазин? Потребителски мнения за дегазин от форумите

Дегазин срещу подуване на корема. Това чувство ви е познато, нали?

Когато нещо вътре във вас започва да се движи, издавайки неудобни звуци. Коремът ви се подува и се чувствате като балон, който всеки момент ще излети. Наясно сте, че няма още дълго да издържите натиска на вътрешните атмосфери. Не – няма да гръмнете в буквалния смисъл, а само в преносен! И се молите ако това се случи, наоколо да няма публика. Със сигурност в подобни ситуации ви трябва дегазин.

Какво е дегазин? Медицински продукт с високо съдържание на компонента симетикон, чийто прием потиска интензивното образуване на газове и предотвратява подуването на корема. Действието на дегазин овладява повърхността на множеството мехурчета, с които се изпълва чревният тракт при описаните симптоми. 1-2 капсули дневно неутрализират опасността от газове и подуване; дегазин е достъпно средство без странични ефекти (degazin.eu/bg).

Какво представлява дегазин? Как действа?

Дегазин е продукт, разчитащ в действието си на високото съдържание от симетикон. Въпросният компонент блокира повърхността на безбройните мехурчета, които изпълват чревния тракт при интензивното образуване на газове и създават усещането за дискомфорт и подуване. След като неутрализира тази пяна, симетиконът напуска тялото, без да се усвоява от организма. Именно това прави продукта дегазин напълно безопасен.

дегазин или еспумизан?
Дегазин бързо овладява бурята в червата ви

Научните изследвания върху ефекта от дегазин сочат, че приемът му облекчава дискомфорта с 57% по-успешно в сравнение с резултатите при доброволци, на които са давали плацебо. При такива сравнителни наблюдения се оказва, че подуването и газовете се овладяват и намаляват със 138% по-добре отново сравнено с плацебо-групата. Над 70% пък е овладяването на диарията, която често съпътства подобни неприятни състояния. Не е маловажен факт и бързото действие на дегазин след прием при нужда.

Потребителски мнения за дегазин от форумите

В мрежата преобладават одобрения, положителни мнения за действието на дегазин. Потребител споделя във форума на framar.bg, че само благодарение на дегазин е успял да се отърве от мъчителния метеоризъм, който го тормози години наред. Има любопитни въпроси за подробности около приема на продукта от потребители с различна здравна характеристика. Изяснява се например дали дегазин може да се приема паралелно с някои други продукти и медикаменти, подходящ ли е за бременни жени (според коментар от специалист – не, не е подходящ!).

Следвайки принципа въпрос-отговор, форумите попълват мозайката от важна информация за дегазин.

Дайте мнение и Вие тук!
  • Активният му компонент не представлява опасност за организма.Продуктът се използва в Европа от 15 години и няма данни за негативни ефекти от приема му.
  • Комбинира се с други медикаменти без лекарствени взаимодействия с вредни последици.
  • Все пак е възможно да се получат неприятни симптоми, ако потребителят е алергичен към някоя от съставките.

Добре е да се запомни, че препоръчителната дневна доза дегазин е две капсули след хранене. Продуктът помага при състояния, провокирани от болестен проблем или прием на специфични храни и напитки. Използва се и като част от подготовката за някои изследвания на вътрешните органи. Ако обаче се налага твърде често да гълтате капсулите дегазин, със сигурност имате нужда от лекар и е добре да ви види гастроентеролог!

Spodeli.net тиражира любопитна дискусия за дегазин, провокирана от личната история на млада дама. Клетата с неудобство се оплаква от прекалено многото газове, които я тормозят, след като започнала да пие хапчета за отслабване. Дискомфортът в живота й стига до там, че се радва да няма приятел в този момент: не би могла да си представи как прави секс с всички тези балончета в корема си!

дегазин
Знае се кои храни причиняват активно образуване на газове

Кипналият форум все пак я съветва да иде на лекар, за да се провери наистина ли причината е във въпросните хапчета. Не е достатъчно да се пие дегазин, това е все пак средство за туширане на последствията от нещо! То може да е похабена микрофлора след прием на антибиотик, здравословно хранене с много бобови храни и зеленчуци, с фибри, някакво заболяване на стомашно-чревния тракт.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Интересното с дегазин е, че колебанията – дали ще помогне, са единични и тотално отрицание на продукта просто няма. Очевидно ефект за решаването на проблема с газове и подуване на корема има чрез дегазин. И все пак не забравяйте, че облекчението не е лечение!

За Марта Савова

marta-savovaМарта Савова е дългогодишен журналист с насоченост в областта на здравната и социалната тематика, политиката, културата и финансите.За контакт: martasavova@yandex.ru.За информацията си използва главно своите контакти в медицинските среди, сред които има професори и национални консултанти, а също и материали на webmd.com, kp.ru и други авторитетни източници.

Прочети още

За какво помага Прокомбо колко време може да се пие и как?

За какво помага Прокомбо. Мнения, цена на пробиотици

За какво помага Прокомбо колко време може да се пие и как? Мнения и цена …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *