змийско мляко срещу рак
Змийското мляко помага и срещу рак

Използвайте змийско мляко срещу рак

Прилагането на змийско мляко срещу рак може да има неочаквано положителен резултат, но винаги трябва да се извършва под лекарско наблюдение

На алтернативното лечение често се гледа с недоверие, но истината е, че има много ефикасни билки, които могат да защитават организма и да го пазят от болести.

Змийско мляко срещу рак?! Звучи невероятно, но е доказано, че това е може би най-ефикасното средство на природна основа, което може да ни предпази от коварното заболяване.

Змийското мляко е растение, познато още и под имената “брадавично цвете”, “жълтеничава трева” или “лишайче”. Може да бъде открито по влажните каменливи и сенчести места, както около пътищата и оградите из цяла България. Отдавна се прилага в народната медицина, тъй като химичният му състав е много богат. Редица изследвания са установили, че благодарение на много от веществата си влияе положително на тонуса на жлъчния мехур, на чер­ния дроб, перисталти­ката на червата…

В последните години се доказа, че може да ползваме змийско мляко срещу рак. Билката атакува успешно раковите клетки, ако са в ранен стадий, а съставките му задър­жат растежа на тумора, Лекари препоръчват змийско мляко и в следоперационния период за застраховка срещу завръщането на метастазите. Няма значение под каква форма и във вида на какъв препарат ще го използвате.

змийско мляко срещу рак
Змийското мляко помага и срещу рак

Онкологията разчита на растението най-вече заради доказаните му качества в прочистването на организма.

Дайте мнение и Вие тук!

Важно!

Змийското мляко е силно отровно растение и прилагането му под каквато и да е форма трябва да се извършва под строго лекарско наблюдение. Ако го ползвате на своя глава, рискувате да си докарате тежко нат­равяне, чиито симптоми са гадене, депресия, спаз­ми и внезапно па­дане на кръвното налягане. Консултирайте се с лекар и спазвайте точна­та дозировка!

За Радост Ангелова

Радост Ангелова е редактор и репортер в множество национални и регионални вестници и електронни медии с над 30 години стаж в областта на здравеопазването, социалните политики и бизнеса.

Прочети още

премахване на бенки

Премахване на бенки по лицето и др. С лазер. Цена

Премахване на бенки: темата те кара да четеш с леко притеснение. Масово е вярването, че …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *