болки във венците
Не пренебрегвайте болки във венците

Болки във венците – не ги пренебрегвайте!

Болки във венците – вземете мерки навреме

От доста време насам телевизиите ни засипват с реклами, в които ни показват всевъзможни видове пасти за справяне с ежедневния проблем – болки във венците. Истината е, че невинаги всеки организъм реагира положително към съответния продукт.

Получихме доста писма, в които ни молите за съвет относно болки във венците.

Винаги бъдете наясно, че не трябва да пренебрегвате този симптом, защото той е съпътстван и с тяхното кървене. На първо място, най-важното е да посетите зъболекар, който бързо ще прецени на какъв етап сте от проблема. В повечето случаи ще се наложи почистване на зъбен камък, след което и третиране с антибиотик за пълното успокояване на болки във венците.

болки във венците
Не пренебрегвайте болки във венците

От lekar.bg бихме ви препоръчали и редовна употреба на вода за уста, която ще ви държи далеч от неприятното усещане. “Корсодил” е добро средство, а също така може да се доверите на “Артродонт” и “Елудрил”. “Сандрин” също е ефикасно средство – той е изцяло на билкова основа и бързо облекчава болки във венците.

Някой разчитат и на народната медицина, доверявайки се на жабурене със смрадлика.

Опитайте да изградите и навик за използване на конци за зъби и междузъбни четки. Така е повече от сигурно, че ще се радвате на красиви и здрави венци.

Дайте мнение и Вие тук!

Непременно вижте и ТОВА:

https://www.lekar.bg/2017/10/09/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%B7%D0%B0/

За Радост Ангелова

Радост Ангелова е редактор и репортер в множество национални и регионални вестници и електронни медии с над 30 години стаж в областта на здравеопазването, социалните политики и бизнеса.

Прочети още

Dentalen Turizam 01

Дентален туризъм – защо България?

Ако търсите отлично стоматологично образование или стоматологични услуги на достъпна цена, трябва да изберете България. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *