Eто каква е магията на билките от чая Демир Бозан!

Чаят Демир Бозан вече е помогнал на много хора да се спасят от болестите си.

Отмина времето, когато скептиците невярващо питаха какво е съдържанието му и възможно ли е наистина да е ефективен при толкова широк спектър от здравословни проблеми.

Практиката проверява и доказва: чаят наистина помага!

Създателите на чая никога не са спестявали информацията за неговия състав от лечебни треви.

Това са глог, котешка стъпка, хвощ, блатен тъжник, царевична коса и великденче.

Лечебните свойства за определени болести на всяка от билките са известни.

Уникалното в Демир Бозан е тяхното съчетаване в най-действените пропорции. Така лековитият букет помага не само за специфичните страдания към всяка билка, но и комплексно за цял списък от други проблеми.

Котешката стъпка е познат на поколения цяр за болни бъбреци, простатит и нощно напикаване.

Чисти плаките от кръвоносните съдове и помага за балансиране на артериалното налягане. Има общоукрепващ и регенериращ ефект. Билката е добра за специфично лечение на гинекологични проблеми.

Глогът регулира сърдечния ритъм и подпомага работата на сърдечно-съдовата система, стабилизира артериалното налягане.Хвощът допринася за преодоляване пристъпите на подагра и ревматизъм, подкрепя работата на бъбреците и предотвратява склеротичните промени.

Великденчето е балсам за нервната система: успокоява нервите и опреснява паметта.

Добро е при проблемна кожа и незарастващи рани.Царевичната коса активира имунната система, чисти бъбреците, балансира работата на сърдечно-съдовата система.Блатният тъжник допринася за емоционалното равновесие.

Лечебната трева се използва при настинки и грип, облекчава стомашни болки и подпомага работата на бъбреците.

Ето един отзив!!

С Демир Бозан се справих с нервното напрежение

Здравейте. Казвам се Стоян Руменов и съм от Ботевград. Искам да ви разкажа моята история и как с билковата комбинация Демир Бозан успях да се справя със стреса.

От години съм охранител в местна фирма, но в последно време проблемите в работата ми зачестиха и се наложи да удвоим вниманието си. Напрежението обаче доста изнерви и мен, и колегите ми, което естествено доведе до проблеми с колегите ми. Вкъщи нещата също се влошиха, домашните ми доста се караха с мен, а двойните смени, които се налагаше да даваме, допълнително ме изнервиха.

Тъй като виждаха на какво напрежение съм подложен в работата си, близките ми решиха, че имам нужда от някакъв ободряващ чай, който да ми помогне да се справя със стреса. Успокоителните таблетки биха попречили на работата ми, затова често карах на няколко чаши кафе на ден. Преди няколко седмици съпругата ми ме изненада приятно с чай Демир Бозан. Попаднала на него в интернет, проучила мненията на хора, които са го ползвали и го поръчала.

Бях скептично настроен, че ще помогне, но реших да го пробвам. Взимах си по един термос на работа и пиех по две-три чаши на ден.

Стоян Руменов, Демир бозан

Стоян Руменов

Скоро Демир Бозан замени изцяло кафето ми, а аз се чувствах не само бодър и съсредоточен в работата си, но и много по-спокоен. Напрежението в работата вече не ми пречеше, справих се и със стреса, а преди седмица дори ме повишиха.

Вече пия само Демир Бозан и го препоръчвам на всеки, които има проблеми с нервите. Освен това и свалих кила, но за това ще разкажа в друго писмо.

Стоян Руменов, Ботевград

Демир Бозан лекува – но може и да предпазва от болести, ако се пие профилактично. Няма негативни странични ефекти.

Оставете мнения, отзиви и коментари в нашия форум по-долу и вижте още по темата:

Получавайте първи ЛЕКАР.БГ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК:
Eто каква е магията на билките от чая Демир Бозан!
5 (100%) 3 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *