Плюсове и минуси при носенето на прашки!

Без съмнение прашките са най-предизвикателното и сексапилно бельо!

Прашките са онази част от тоалета, на която човек няма как да не обърне внимание – жените, защото са красиви, мъжете – защото са секси. Съблазнително разкриващи задните части, прашките прикриват отпред точно това, което трябва да се скрие – венериният хълм, което кара въображението наистина да експлодира.

И въпреки популярността, на която се радват, прашките имат както защитници, така и противници – някои жени не могат да носят друго бельо, за разлика от други, които никога не биха обули прашки.

Първата група дами залагат на това, че прашките са идеални за ефирни тоалети – няма ръбове, няма очертания, само кожа и въображение.

В същото време, обаче, гинеколозите изтъкват редица рискове за здравето, които носенето на подобно бельо крие. Като за начало, тънката лентичка, която се спуска от дупето надолу, е идеалното средство за разпространение на бактериите.

Дайте мнение и Вие тук!

Освен това, синтетичните материи, от които най-често се правят прашките, задържат влага, могат да предизвикат триене и да доведат до раздразнение на кожата и до различни възпаления. Слаби страни при носенето на прашки могат да се посочат още.

Но изборът си остава за всяка жена. И все пак съветите в тази посока са да не се носят прашки ежедневно, а когато това се налага, най-добре е те да бъдат от памучна материя.

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *