Отслабнете с канела! Лесно и разкошно е!

Ето как се постига отслабване с канела! Отслабването с канела е тема, която буди любопитството на мнозина, защото легенди се носят за това колко лесно и ефикасно е то.

За канелата и нейните ползи върху човешкото здраве се знае още от дълбока древност, като освен като подправка, чудното растение се прилага и като лек при различни болежки.

Освен за отслабване, канелата се използва още за регулиране на нивото на кръвната захар, при наличието на мигрена или главоболие, при артрит и диария, още при диагностицирано сърдечно-съдово заболяване, при висок холестерол и диабет.

Доказани са нейните свойства и по отношение на третирането на лошия дъх и затлъстяването. И като стана дума за затлъстяване, ето в какво се състои самото отслабване с канела. За целта е необходимо всяка сутрин на гладно и всяка вечер преди лягане да се изпива по чаша вода, в която разтворени са по 1 чаена лъжичка меди и една канела.

Дайте мнение и Вие тук!

След като водата кипне, с нея се залива канелата. Оставя се да изстине и се добавя меда. Това е важно, за да не се разрушат полезните съставки, които се съдържат в меда. След това водата с канела с мед се изпива. За да има ефект отслабването с канела, задължително е постоянството и търпението.

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

Лечение на диабет тип 1 и тип 2, симптоми, диета, хранене, билки

Диабет. Чимен и др. 20+ билки, лекарства и храни за лечението му. Тип 1 и тип 2

Билки, лекарства, търсене на лек. Как да познаем диабет тип 2 и тип 1. Хранене …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *