Уголемяване на пениса в домашни условия? Възможно ли е?

Последният писък в тенденциите за разкрасяване е обхванал вече голяма част от българските мъже.

Става дума за нетрадиционен метод, благодарение на който мъжкият полов орган уголемява своя размер без за това да е необходима инвазивна лекарска намеса.

Как става това?

Група учени препоръчват специално разработена тренировъчна методика, посредством която всеки мъж може да прибави до около 5 см към своя член за период от около 3 месеца.

Процедурата се обяснява въз основа на спецификите на мъжкия полов орган и първоначалните му размери.

Внимание се обръща на факта, че както дължината и диаметъра на пениса преди терапията, така и постигнатите резултати в голяма степен зависят от количеството кръв, което преминава в органа и достига и се задържа в определени негови зони и най-вече в т.нар. Corposa cavermosa.

Като единствена възможност за уголемяване на пениса в домашни условия учените, разработили програмата, разглеждат развитието на горната част на члена и последващо разширяване на пътищата, през които кръвта преминава, задържайки члена в еректирало положение.

За постигането на тези резултати и за видимо уголемяване на пениса се препоръчва изпълняването на серия от специално разработени упражнения, които според откривателите им водят до разширяване на вместимостта на тъканта, отговорна за постигане на изправено положение на члена при ерекция.

Упражненията, които се предлагат, спомагат за напрягане и усилване на клетъчните стени, разположени в горната част на члена, като по този начин кръвообращението в конкретната зона се засилва осезаемо и трайно.

По този начин пенисът задържа по-големи количества кръв, като така уголемява своя размер.

Предлагаме ви примерни упражнения за увеличаване на половия орган чрез масаж.

Спазвайте препоръките на инструктора и бъдете внимателни по време на изпълняване на масажните техники.

Уголемяване на пениса в домашни условия? Възможно ли е?
3.2 (64.18%) 225 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

25 коментара по “Уголемяване на пениса в домашни условия? Възможно ли е?

  1. Упражненията за уголемяване могат да дават резултати, но ако се изпълняват правилно и редовно.

  2. А колко време трябва да правя тези упражнения за удебеляване на члена за да постигна максимален резултат? И ефекта остава ли завинаги?

  3. Колко пъти през деня се изпълняват упражненията и с каква продължителност за да има максимален и траен ефект….има ли програма по която да се изпълняват упражненията ?

  4. мале мале зле сте бе Хейтъри на видео е показано как се прави две прости упражнения са и да найстина има ЕФЕКТ за 3 месеца 4.5 см всеки ден го правих 4 серии по 10 пъти сутрин обед и вечер

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *