ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ, КОЛАСТРА И ЕМК – ОТЛИЧЕН ЩИТ ПРОТИВ ГРИПА И ВИРУСИТЕ

Лекарите казват:

Д-р Мария Папазова,
к.м.н. невропсихофармаколог, холистичен лекар
За ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ: Универсалното съчетаване от кламатско синьо-зелено микроводорасло AFA, хавайска спирулина и люцерна доставя на клетките оптимално количество естествени, лесноусвоими минерали, витамини, ензими, аминокиселини, мононенаситени мастни киселини и фикопигменти, осигуряващи максимална антиоксидантна защита. Продуктът стимулира имунната система и ефективност на обменните процеси в клетката, вследствие на което настъпва прилив на жизнена енергия.

Д-р Петър Найденов,
холистичен лекар-хомеопат
За КОЛАКТИВ 3: КолАктив 3 (коластра)съдържа готови антитела срещу 20 вида микроби. Унищожава причинителите на настинката, ако те са сред някои от тези 20 вида. Но даже и настинката да е свързана с други микроби, коластрата пак е полезна. Тя помага за възстановяване на лигавиците (заедно с ЕМК) и е добра защита срещу т. нар. условно патогенни микроби.

Д-р Мария Папазова
к.м.н. невропсихофармаколог, холистичен лекар
За КОМПЛЕКС ЕСЕНЦИАЛНИ МАСТНИ КИСЕЛИНИ (ЕМК): Това е един от най-забележителните продукти на производителя AquaSource, който няма аналог в света. Представлява висококачествен студен екстракт от кайсиеви и лешникови ядки, слънчогледово и сусамено семе, пшеничен зародиш, пореч, маруля, шафраника, чесън, морков, лимон, портокал, червена и черна боровинка, шипка и касис, с добавени лецитин и рибено масло. Съдържа в необходимите пропорции 88 мастни киселини, в това число и всички есенциални незаменими мастни киселини.

Потребителите споделят:

„Много съм щастлива, че открих Зeлената енергия и Коластрата. Цялото ми семейство ги взимаме профилактично и не сме боледували през цялата зима. Синът ми, който е на година и осем месеца, расте здрав и дори не се е стигало до първите детски симптоми на настинка или грип. Давам му по една капсула Зелена енергия (разтворена в сок) и една капсула Колактив 3 (изсипвам я в лъжичка). В тези дози капсулите ми стигат за 4 месеца. Пресмятам цената на двата продукта и установявам, че се пада да отделям по 1 лев на ден за здравето на детето ми. С удоволствие бих отделяла и повече, защото си струва!”
Анита, 33 г., гр. Троян, тел. 0898 412 404

„Макар да бях малко скептична в началото, реших, че ще изпробвам пълната комбинация, която ми препоръча моят лекар хомеопат – Зелена енергия, Колактив 3 и Есенциални мастни киселини. Толкова съм доволна от това съчетание, че съм убедена в едно – няма да спирам. Вече втора година не боледувам от нищо, дори и от настинка. Заслужавам да съм здрава – дължа го на себе си и на децата си.”
Галя Арнаудова, 50 г., гр. Русе

Дайте мнение и Вие тук!

„Много съм доволна от Зелената енергия. Сега смятам да взема и Коластра, всъщност каня се от доста време. Вече на два-три пъти спасяваме антибиотика и се разминаваме само със Зелена енергия. Явно си има значение да се подберат предварително точните природни средства и дозата им, за да има реален ефект. Аз се учудих, че толкова бързо се прояви действието при мен и семейството ми. Нека не забравяме, че това са суперздравословни храни, а не лекарства.”
Габриела Тодорова, 37 г., Плевен

***
Внимание: Цените падат! Специални намаления – възползвайте се сега, вземете продуктите с 30 % отстъпка!
Зелена енергия – 45,00 лв. (вместо 63,00 лв.)
КолАктив 3 – 63,00 лв. (вместо 89,30 лв.)
Есенциални мастни киселини – 31,00 лв. (вместо 44,15 лв.)

Позвънете в Център за профилактика и възстановяване “БИОРЕЛАКС”

тел.: 0887 93 92 98

bio.relax@abv.bg

БИОРЕЛАКС ЦЕНТЪР

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Център за профилактика и възстановяване
Tроян – 5600, ул. “Македония” 49
Tel.: 0887 93 92 98
Web-site: www.biorelaxzone.com
E-mail: bio.relax@abv.bg

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

диета и хранене при гастрит

Диета при гастрит: Подходящото лечебно хранене, правила, меню и рецепти

Най-важните препоръки за хранене при гастрит. Диета в зависимост от разновидностите на болестта. Забранени и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *