Пречистване на организма и черния дроб: Жестока рецепта за настойка!

Искаме да ви предложим едно средство за подмладяване, доказано през вековете. То прочиства организма от мазнини и токсини, подобрява обмяната на веществата.

Кръвоносните съдове стават по-еластични, благодарение на което предпазва от инфаркт на миокарда, стенокардия, атеросклероза, мозъчен инсулт, образуване на различни тумори, изчезва шумът в главата, подобрява се зрението, нормализира се кръвното налягане и др.

Изчистете и обилно изплакнете 350 г чесън, след това го нарежете на ситно, стрийте го с дървена или порцеланова лъжица, оставете да постои в затворен съд 30 минути. След това премахнете 150 г от най-горния слой, а останалото количество, което съдържа повече сок, поставете в стъклен или керамичен съд, като го залеете с 200 г 96%-ов спирт.

Затворете плътно съда и съхранявайте на хладно и тъмно място в продължение на 10 дни. Първият от тези десет дни трябва да бъде новолуние, независимо от месеца. След изтичането на този срок прецедете през многослоен тензух и оставете да престои три дни, отново прецедете и започнете лечението по такъв начин, че третиятден след началото на приемането да съвпадне с пълнолуние.

Трябва да се пие разтворено в студено мляко. Може да използвате козе или мляко от едър рогат добитък, но непременно пълноценно. За един прием ви е нужна четвърт чаша мляко. Настойката се приема 15-20 минути преди хранене.Съществуват няколко схеми на лечение.

ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ ВЪТРЕШНИТЕ ОРГАНИ

Приема се 4 пъти на ден на всеки 4 часа по 5-10 капки (до 50 години) и 3-7 капки (над 50 години) в продължение на 10-14 дни. Първия път лечението по тази схема се провежда два пъти в интервал от шест месеца.

Дайте мнение и Вие тук!

ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА КОЖНИ БОЛЕСТИ

Има две възможности. Или да приемате настойката вътрешно по 10-15 капки три пъти дневно в продължение на две седмици, или да я използвате за външно приложение, чрез втриване в болното място, в продължение на 10 дни.

Повторна употреба на първата схема – не по-рано от 3 години, а на втората – при първите признаци на възобновилото се заболяване. Във всички случаи настойката се приема, разтворена в мляко. Не забравяйте да вземете предвид фазите на луната.

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

диета и хранене при гастрит

Диета при гастрит: Подходящото лечебно хранене, правила, меню и рецепти

Най-важните препоръки за хранене при гастрит. Диета в зависимост от разновидностите на болестта. Забранени и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *