Направени са проучвания за ефикасността на препарата Фигурин

На българския пазар през последните години се котира много добре природният продукт Фигурин. По-долу има мнения

Вследствие на засиления интерес у голям брой хора беше направено проучване от лаборатория на „Българска роза“, което потвърди ефекта на отслабване, предизвикван от чая. Според изследването съдържащите се в сместа билки имат свойството да подобряват метаболизма на тялото, изхвърляйки навън излишните наслоявания и давайки на практика възможност да се отслабне, без да се пазят диети.

Билките в комбинацията „Фигурин“ засилват отделянето, но не пречат да се ходи на работа. Посещаването на тоалетната е с една идея по-често, но в никакъв случай не представлява пречка на хората, които приемат отварата, да вършат всекидневните си дейности. Съчетанието, се казва в изследването на лабораторията, води до пречистване на кръвта и спомага за по-доброто функциониране на организма, което автоматично предизвиква отслабване, но единствено ако имате нужда от него. Тоест ако и без това сте слаби, не отслабвате.

За направата на „Фигурин“ е използвана стара рецепта на известната диетоложка Л. Ковачева. Билковата комбинация достига най-голямата си популярност през последните години, когато става хит в средите на шоубизнеса и актьорите от киното и телевизията. По клюкарските сайтове излизат множество публикации за различни български звезди, които поддържат добрата си форма и фигура с „Фигурин“.

фигурин цена отслабване мнения коментариСпоред лекарите, които са участвали в изследването, билките от чая „Фигурин“ са от малкото реални възможности за сравнително бързо отслабване без абсолютно никакъв риск за здравето. Вижте ТУК разказа на едно момче, което е свалило 40 килограма за 3 месеца с този чай.

А ето и един реален отзив за чая:

Мнение: Мечтата ми за лесно отслабване се сбъдна!

Никога не намерих воля докрая да осъществя мечтата си и да отслабна, докато не попаднах на тези прословути билки. Винаги се отказвах по средата и си оставах само с желанието за по-тънка талия и нов гардероб.

Една приятелка ми каза за Фигурин и в него видях спасението от излишните килограми. Единственото, което се искаше от мен, беше да пия чая и щях да отслабна. Има сравнително височка цена от 49 лева, но при повече бройки като поръчате дават отстъпка, а и доставката е за сметка на тези, които го изпращат, от Фарма Витал. Плюс това може да се вземе и на място на същата цена, ако сте от София, Стара Загора или друг голям град. Има и други отстъпки за редовно пиещите го.

Първия месец смъкнах само две кила и се притесних, че не действа. Но приятелката ми ме увери, че това е най-сигурният и ефективен метод, който е използвала.

На втория месец кантарът показваше, че съм по-лека с цели пет килограма. Бях на седмото небе от щастие и продължих да го пия.

фигурин ива минчева

Ива Минчева и нейният разказ за „Фигурин“

Сега шест месеца по-късно съм по-лека с 20 килограма, които успях безболезнено да смъкна. Обаче съм правела прекъсвания от по един, по два месеца.

Обнових гардероба си, излизам по срещи и се забавлявам далеч повече от преди. Много съм доволна и щастлива от резултатите и ще продължа да пия Фигурин, тъй като благодарение на него успях наистина да отслабва.

Ива Минчева, Силистра

Направени са проучвания за ефикасността на препарата Фигурин
3.1 (61.67%) 12 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Направени са проучвания за ефикасността на препарата Фигурин

  1. Аз съм пила на цена 49 лева чая Фигурин за отслабване, обаче първоначално поръчах накуп 2 кутии и ми направиха отстъпка. Като цяло съм супер доволна, свалих 5 или 6 кила за първия месец, защото редовно съм го вземала. Разхлабващият ефект е ненатрапчив, даже приятен, ако може да бъда честна. Ходиш си на работа спокойно и отслабваш. Сутрин правех на един път цялата доза за деня и после си го пия от едно шишенце за минерална вода от 500 грама. И действа. Това е. Няма йо-йо!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *