Фигурин
Как се работи с билки за отслабване Фигурин

Направени са проучвания за ефикасността на препарата Фигурин

На българския пазар през последните години се котира много добре природният продукт Фигурин. По-долу има мнения

Вследствие на засиления интерес у голям брой хора беше направено проучване от лаборатория на “Българска роза”, което потвърди ефекта на отслабване, предизвикван от чая. Според изследването съдържащите се в сместа билки имат свойството да подобряват метаболизма на тялото, изхвърляйки навън излишните наслоявания и давайки на практика възможност да се отслабне, без да се пазят диети.

Билките в комбинацията “Фигурин” засилват отделянето, но не пречат да се ходи на работа. Посещаването на тоалетната е с една идея по-често, но в никакъв случай не представлява пречка на хората, които приемат отварата, да вършат всекидневните си дейности. Съчетанието, се казва в изследването на лабораторията, води до пречистване на кръвта и спомага за по-доброто функциониране на организма, което автоматично предизвиква отслабване, но единствено ако имате нужда от него. Тоест ако и без това сте слаби, не отслабвате.

За направата на “Фигурин” е използвана стара рецепта на известната диетоложка Л. Ковачева. Билковата комбинация достига най-голямата си популярност през последните години, когато става хит в средите на шоубизнеса и актьорите от киното и телевизията. По клюкарските сайтове излизат множество публикации за различни български звезди, които поддържат добрата си форма и фигура с “Фигурин”.

фигурин цена отслабване мнения коментариСпоред лекарите, които са участвали в изследването, билките от чая “Фигурин” са от малкото реални възможности за сравнително бързо отслабване без абсолютно никакъв риск за здравето. Вижте ТУК разказа на едно момче, което е свалило 40 килограма за 3 месеца с този чай.

А ето и един реален отзив за чая:

Мнение: Мечтата ми за лесно отслабване се сбъдна!

Никога не намерих воля докрая да осъществя мечтата си и да отслабна, докато не попаднах на тези прословути билки. Винаги се отказвах по средата и си оставах само с желанието за по-тънка талия и нов гардероб.

Една приятелка ми каза за Фигурин и в него видях спасението от излишните килограми. Единственото, което се искаше от мен, беше да пия чая и щях да отслабна. Има сравнително височка цена от 49 лева, но при повече бройки като поръчате дават отстъпка, а и доставката е за сметка на тези, които го изпращат, от Фарма Витал. Плюс това може да се вземе и на място на същата цена, ако сте от София, Стара Загора или друг голям град. Има и други отстъпки за редовно пиещите го.

Дайте мнение и Вие тук!

Първия месец смъкнах само две кила и се притесних, че не действа. Но приятелката ми ме увери, че това е най-сигурният и ефективен метод, който е използвала.

На втория месец кантарът показваше, че съм по-лека с цели пет килограма. Бях на седмото небе от щастие и продължих да го пия.

фигурин ива минчева
Ива Минчева и нейният разказ за “Фигурин”

Сега шест месеца по-късно съм по-лека с 20 килограма, които успях безболезнено да смъкна. Обаче съм правела прекъсвания от по един, по два месеца.

“Фигурин

Обнових гардероба си, излизам по срещи и се забавлявам далеч повече от преди. Много съм доволна и щастлива от резултатите и ще продължа да пия Фигурин, тъй като благодарение на него успях наистина да отслабва.

Ива Минчева, Силистра

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

Проблемът „топли вълни“: що е то, защо се случва.

Топли вълни – какво да направим, когато ни се случат. Менопауза, климактериум

Проблемът „топли вълни“: що е то, защо се случва. Фактори, които усилват неприятните симптоми в …

Едно мнение

  1. Nedyalka Angelova

    Аз съм пила на цена 49 лева чая Фигурин за отслабване, обаче първоначално поръчах накуп 2 кутии и ми направиха отстъпка. Като цяло съм супер доволна, свалих 5 или 6 кила за първия месец, защото редовно съм го вземала. Разхлабващият ефект е ненатрапчив, даже приятен, ако може да бъда честна. Ходиш си на работа спокойно и отслабваш. Сутрин правех на един път цялата доза за деня и после си го пия от едно шишенце за минерална вода от 500 грама. И действа. Това е. Няма йо-йо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *