Рецептите на Ванга

При киселини в стомаха

Предлагаме ви уникална рецепта с билки при киселини в стомаха, която можете да прилагате всекидневно.

Цвят от липа, семе от лен, корени от сладник, коренища от акорус, листа от мента и плодове от резене се смесват в равни количества.

1 с.л. от тази смес се запарва в 250 мл вода.

За един ден се изпиват 2-3 чаши чай.

Това е рецептата. По-подробно по темата за киселини в стомаха сме писали на други места по сайта. Например задължително трябва да прочетете статията “Киселините в стомаха са предпоставка за рак“, в която подробно описваме както причините за появата на киселините, така и начини да се справим с тях. Включително и билкови. Имаме една напитка и едно пюре, които може да си направите сами. Ще ви свършат страхотна работа!

Разглеждаме също така и рисковете, до които води повишената киселинност, възможността за поява на дискинезия на жлъчните пътища и тъй нататък.

Посочваме диета и още начини за справяне със ситуацията.

Още по темата ще намерите в статията “Гастрит и язва на стомаха мъчат половината от българите“, в която се разглеждат също някои аспекти на храненето при повишена и понижена киселинност в стомаха. В първия от случаите, както знаете, може да се получи язва на дванайсетопръстника, а във втория – гастрит.

Дайте мнение и Вие тук!

Добавили сме отново и няколко рецепти, които работят. Така че отворете си тези статии в отделни табове и четете! Там ще намерите по-интересните неща!

Вижте и ТОВА:

https://www.lekar.bg/2014/10/24/%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%B8-%D0%B2-%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%85%D0%B0-2/

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

парене в стомаха

Постоянни киселини и парене в стомаха са предпоставка за рак

Вижте какво ви заплашва, ако имате постоянни киселини в стомаха или повишена киселинност! Положението може …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *