отслабване с диня
Отслабване с диня - гарантирано вкусно!

Защо да изберем отслабване с диня?

Едва ли има друг хранителен продукт, който да отговаря на всички претенции на потребителя: има превъзходен вкус, сладка е и в същото време гарантира успех в избраното от вас отслабване с диня.

Медиците съветват онези хора, които са решили да се разделят с някой и друг килограм, да изберат отслабване с диня. Това със сигурност е най-добрият начин за редукция на теглото през лятото: при отслабване с диня не само топите тегло, но и зареждате организма с необходимите му витамини и минерали и го правите по-устойчив на болести.

По тази причина за отслабване с диня се говори винаги, когато тези прекрасни, пресни, зрели творения на природата наводнят пазарите. Диетолозите дори препоръчват динята като основна храна в дните за разтоварване.

Динята е призната като храна №1 в програмите за отслабване и по друга причина: в много случаи тя паралелно с редукцията на теглото проявява и целебните си качества, описват от medikforum.ru. При отслабване с диня можете да сте сигурни, че кръвната ви захар ще се нормализира и ще бъде по-податлива на контрол, а бъбреците ви ще бъдат предпазени от опасността да образуват камъни. Освен това динята се препоръчва от докторите за нормализиране на биохимичните процеси в организма, при лечение на малокръвие и други заболявания на кръвта. Счита се, че успешно неутрализира последиците от радиоактивни облъчвания.

Когато изберете отслабване с диня, на практика вие избирате един приятен вариант да попълните възможните дефицити на организма от някои микроелементи. А сладкото месо на динята е с високо съдържание на магнезий и това я прави чудесен продукт с целебно въздействие върху болен черен дроб. Динята помага за бързото възстановяване след прекаран хепатит, интоксикации и хронични проблеми с жлъчката.

отслабване с диня
Отслабване с диня – гарантирано вкусно!

Ако искате да започнете отслабване с диня, добре е да изберете точното време за това. В интерес на истината – моментът сега е подходящ!

Дайте мнение и Вие тук!

Освен това не забравяйте, че за диетата има значение дали динята е прясна или е била откъсната и съхранявана по-продължително време.

В престоялите дини настъпва трансформация на захарите и консумацията на подобен продукт по-скоро ще пречи на вашите намерения за тънка талия.

 

За Марта Савова

marta-savovaМарта Савова е дългогодишен журналист с насоченост в областта на здравната и социалната тематика, политиката, културата и финансите.За контакт: martasavova@yandex.ru.За информацията си използва главно своите контакти в медицинските среди, сред които има професори и национални консултанти, а също и материали на webmd.com, kp.ru и други авторитетни източници.

Прочети още

сода за отслабване

Отслабване със сода: вижте как се прави!

Отслабване със сода – възможно ли е; как действа продуктът. Правила за прием на сода …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *