ударно отслабване
Диетата с грейпфрут и яйца за ударно отслабване е сред най-ефикасните

Коя е най-добрата диета за ударно отслабване?

Диетата с грейпфрут и яйца за ударно отслабване ще ви даде нужния резултат

Коя е най-популярната диета за ударно отслабване? Получаваме много въпроси по тази тема и решихме да ви предложим може би най-добрия вариант за справяне на проблемите ви с теглото.

Диетата с грейпфрут и яйца за ударно отслабване е сред най-ефикасните. Много хора са я изпитали и свидетелстват, че чрез нея може да се отслабне осезателно само в рамките на няколко дни. Резултатите сочат, че за пет дни съвсем спокойно може да се отървете от десет килограма.

ударно отслабване
Диетата с грейпфрут и яйца за ударно отслабване е сред най-ефикасните

Грейпфрутът изгаря мазнините, тъй като е пълен с хранителни вещества, които ги отстраняват от тялото. Яйцата от друга страна пък са богати в съдържанието на протеин, и комбинацията им с грейпфрута води до така желаното ударно отслабване.

Важно е да отбележим, че диетата е изключително строга и не се препоръчва за хора със здравословни проблеми.

Хранителният режим трябва да се спазва в рамките на 3 до 7 дни. На ден е желателно да ядете по пет грейпфрута и 5-6 белтъка. Броят на храненията трябва да достига осем-девет, но може да разделите количеството храна на колкото порции желаете.

Важен компонент през това време трябва да бъде поглъщането на много количество вода и усиленото всекидневно спортуване.

Тази ударна диета е подходяща за хора, които са се отпуснали покрай празниците или почивката, и искат бързо да влязат във форма.

Дайте мнение и Вие тук!


Оказва се, че похапването на някои храни не е чак толкова невинно, колкото ни се струва!

Ако след като разберете, че те не са диетични, както досега сте смятали, не можете да се откажете от тях, поне намалете количествата, в които ги приемате!

Пълнени картофи – да, картофите са полезни, не съдържат мазнини, а фибри! Когато обаче ги напълните със сирене, например, добавите сметана и масло се превръщат в истинска калорийна бомба!

Плодов кекс – въпреки че звучи доста разтоварващо, като се има предвид първата половина на името му, оказва се, че в това изкушение на сладкарското изкуство се съдържат толкова мазнини и калории, колкото във всеки друг десерт, приготвен по същата технология!

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Ребърца –м-м-м, че са вкусно, но о-о-о – колко са мазни! Това е факт – в една порция от тях се съдържат близо 750 ккал, като не се вземат под внимание подправките и сосовете. А това, както и да го погледнеш, си е много!

Топки от сирене – да не забравяме и ордьовъра, който е приготвен от крема сирене, настъргано краве сирене, още масло и подправки. Възможно е само една топка да съдържа до 500 ккал!

Греяно вино – за да полеем обилно трапезата, да пийнем малко винце! Въпреки че в него няма мазнини, има калории – в една чаша около 350!

За Антон Василев

Прочети още

Ето как се стяга кожата след отслабване!

Няколко съвета, чрез които можете да се спасите от увисване на кожата при отслабване! Как …

3 Мнения

  1. Отдавна се отказах от каквито и да е унищожителни диети. Единственото, което постигам с тях е да натоваря организма ми.
    Съветвам ви да пробвате със зърна от зелено кафе. Откакто го пия съм свалила 5 килограма и тялото ми е в перфектна форма.

  2. Ако се сведат до минимум въглехидратите и дневно се ходи 5км давам гаранция за месечно отслабване с 5до 8 кг. А кафе и т.н. са пълни глупости. Истината е , че разходът трябва да е повече от приходите :)))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *