Шумахер
Усмивката на Корина е добър знак за здравето на Шумахер

Защо се усмихва Корина Шумахер?

Корина Шумахер се появи за първи път публично с широка усмивка на лицето и в явно приповдигнато настроение. Със сигурност това означава, че здравето на знаменития й съпруг се подобрява!

Шумахер
Усмивката на Корина е добър знак за здравето на Шумахер

През последните месеци Корина Шумахер бе неотлъчно до болничното легло на Михаел Шумахер, припомнят от medikforum.ru. Най-изявеният пилот на “Формула-1” през цялата си кариера не направи нито една тежка катастрофа с болида, фучащ с бясна скорост. Той обаче получи несъвместима с живота мозъчна травма на ваканционна ски писта миналия декември. Лекарите обявиха най-мрачните си прогнози за Шумахер, но знаменитият германец все пак се измъкна от комата и наскоро бе изписан от клиниката и прехвърлен в рехабилитационен център.

Преди няколко седмици лекарите все пак предупредиха Корина, че самата тя е на границата на нервен срив заради преживяванията около инцидента с Шумахер. Здравето на г-жа Шумахер е сериозно застрашено, писаха немски издания. Корина обаче не даваше ухо на никакви съвети и прогнози и прекарваше ден след ден край Михаел Шумахер в болницата в Гренобъл. Часове наред Корина говореше на потъналия в комата Шумахер, разказваше му за живота си и му четеше телеграми и писма с окуражаващи думи. Корина дори открито заявяваше, че Шумахер ще дойде на себе си, ако всеки ден може да слуша гласа на любимия си човек.

Накрая Корина постигна своето и Шумахер започна да се възстановява. След прехвърлянето на Шумахер в рехабилитационния център за здравословното му състояние няма почти никаква информация. Ако обаче се съди по излъчването на усмихнатата Корина, работите на Шумахер се нареждат. Медиите коментират, че при срещата си с репортерите г-жа Шумахер носела кутия хубави шоколадови бонбони – може би поискани от съпруга й?!
“Тази усмивка означава вяра в съдбата – пишат от Bild. – Тя е знак за победа. Усмивката на Корина Шумахер говори, че тя както и досега не се съмнява в оздравяването на мъжа си. Просто сега е време и всички други да повярват в това!”

Дайте мнение и Вие тук!

Най-лесно е в случай като този с Шумахер е да си кажем, че човекът е имал късмет, че има Божи пръст в оцеляването му и че това, което се случва, е чудо. Трезво погледнато – чудо наистина има. Чудото на медицината, впрегната по възможно най-добрия начин. И чудото на човешката подкрепа от най-близките хора.
http://youtu.be/wZkfwSyb0q0

За Марта Савова

Марта Савова е дългогодишен журналист с насоченост в областта на здравната и социалната тематика, политиката, културата и финансите.За контакт: [email protected]За информацията си използва главно своите контакти в медицинските среди, сред които има професори и национални консултанти, а също и материали на webmd.com, kp.ru и други авторитетни източници.

Прочети още

Билка черен оман. Ползи, приложение на корен, противопоказания на зарасличе

Билка черен оман. Ползи, приложение на корен, противопоказания на зарасличе

За какво се използва билката черен оман (зарасличе) и как? За мазане, за пиене. Противопоказания …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

АБОНИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО!

Получавай на мейла си новите публикации на Лекар.БГ

Публикуваме рядко, не пропускайте!АБОНИРАЙ СЕ!