Шумахер
Усмивката на Корина е добър знак за здравето на Шумахер

Защо се усмихва Корина Шумахер?

Корина Шумахер се появи за първи път публично с широка усмивка на лицето и в явно приповдигнато настроение. Със сигурност това означава, че здравето на знаменития й съпруг се подобрява!

Шумахер
Усмивката на Корина е добър знак за здравето на Шумахер

През последните месеци Корина Шумахер бе неотлъчно до болничното легло на Михаел Шумахер, припомнят от medikforum.ru. Най-изявеният пилот на “Формула-1” през цялата си кариера не направи нито една тежка катастрофа с болида, фучащ с бясна скорост. Той обаче получи несъвместима с живота мозъчна травма на ваканционна ски писта миналия декември. Лекарите обявиха най-мрачните си прогнози за Шумахер, но знаменитият германец все пак се измъкна от комата и наскоро бе изписан от клиниката и прехвърлен в рехабилитационен център.

Преди няколко седмици лекарите все пак предупредиха Корина, че самата тя е на границата на нервен срив заради преживяванията около инцидента с Шумахер. Здравето на г-жа Шумахер е сериозно застрашено, писаха немски издания. Корина обаче не даваше ухо на никакви съвети и прогнози и прекарваше ден след ден край Михаел Шумахер в болницата в Гренобъл. Часове наред Корина говореше на потъналия в комата Шумахер, разказваше му за живота си и му четеше телеграми и писма с окуражаващи думи. Корина дори открито заявяваше, че Шумахер ще дойде на себе си, ако всеки ден може да слуша гласа на любимия си човек.

Накрая Корина постигна своето и Шумахер започна да се възстановява. След прехвърлянето на Шумахер в рехабилитационния център за здравословното му състояние няма почти никаква информация. Ако обаче се съди по излъчването на усмихнатата Корина, работите на Шумахер се нареждат. Медиите коментират, че при срещата си с репортерите г-жа Шумахер носела кутия хубави шоколадови бонбони – може би поискани от съпруга й?!
“Тази усмивка означава вяра в съдбата – пишат от Bild. – Тя е знак за победа. Усмивката на Корина Шумахер говори, че тя както и досега не се съмнява в оздравяването на мъжа си. Просто сега е време и всички други да повярват в това!”

Дайте мнение и Вие тук!

Най-лесно е в случай като този с Шумахер е да си кажем, че човекът е имал късмет, че има Божи пръст в оцеляването му и че това, което се случва, е чудо. Трезво погледнато – чудо наистина има. Чудото на медицината, впрегната по възможно най-добрия начин. И чудото на човешката подкрепа от най-близките хора.
http://youtu.be/wZkfwSyb0q0

За Марта Савова

marta-savovaМарта Савова е дългогодишен журналист с насоченост в областта на здравната и социалната тематика, политиката, културата и финансите.За контакт: [email protected]За информацията си използва главно своите контакти в медицинските среди, сред които има професори и национални консултанти, а също и материали на webmd.com, kp.ru и други авторитетни източници.

Прочети още

Боракс. Цена, мнения, таблетки

Опасен ли е Боракс? Лечение с боракс за пиене. Борна киселина за гъбички и др.

Кое е доброто лечение с боракс? Как се ползва боракс за пиене? Опасен ли е? …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.