медицински тамян
В някои страни се счита, че здравословните качества на медицински тамян са чудодейни

Лекувайте бъбреците си с медицински тамян

Прилагайте медицински тамян за подобряване на състоянието на бъбреците ви

В някои страни се счита, че здравословните качества на медицински тамян са чудодейни

Много хора не са запознати с предназначението на медицински тамян при определени болестни състояния на човешкия организъм. А истината е, че здравословните качества на това растение в някои страни се считат за чудодейни. Използва се предимно в парфюмерията заради аромата си, но смолата, която се добива от него е приложима в медицината като медицински тамян.

Тамянът разполага с мощно противовъзпалително и обезболяващо действие действие, а особено ефикасно може да действа срещу бъбречни заболявания.

Ако ви е омръзнало от различните фармацевтични продукти, ви предлагаме няколко изпитани рецепти с медицински тамян, които ще ви избавят от прблемите,

При възпалени бъбреци

– Разтопете 25 грама бял тамян, 25 грама пчелен восък, 50 грама медицинска дъвка и 100 г зехтин, без да изчаквате да заврят. Оставете сместа да изстине и я превърнете в дребни зърна топчета. 3 пъти на ден изяждайте по едно, правейки го 20 минути преди хранене.

Дайте мнение и Вие тук!

– Разбийте на прах едно пакетче бял тамян и едно пакетче медицинска дъвка. След това разцепете 20-ина смокини и ги поръсете с праха. Предстои ви 20 дневно лечение, в което преди хранене, всеки ден трябва да изяждате по 1 смокиня.

При болки в бъбреците

– Препоръчваме ви отвара от овес, която да съдържа 1 винена чаша овес примесена с литър вода. След като сместа се извари, взимате 1 зърно медицински тамян и го изпивате с 250 г овесена отвара. Трябва да консумирате по подобен начин в продължение на 9 дни- сутрин и вечер.

За Антон Василев

Прочети още

implanti-001

3D принтиран екстраваскуларен стенд с PEEK за лечение на Синдрома на лешникотрошачката

В медицинската индустрия 3D принтирането е широко използвана технология за възстановяване и подмяна на твърди …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.