Една инжекция спасява от порок на сърцето!

Как се лекува порок на сърцето при възрастни хора и не само.

Руски лекари въведоха революционния метод, който се прилага и при увреда на други жизненоважни органи

Руски лекари разработиха уникален лек срещу порок на сърцето. Само с една-единствена инжекция те отървават страдалците от тежкото заболяване!

Вижте и ТОВА: Билки при порок на сърцето!

По време на операцията, която продължава около час, пациентът не чувства болки и се намира в съзнание, а само след два дни бива изписан от болницата. Порокът на сърцето се отстранява чрез инжекция в бедрената вена.

В кръвоносния съд се вкарва тънък катетър, на края на който е монтирано специално устройство, приличащо на кабърче, което “затваря” дефекта на сърцето.

Впоследствие изкуствената “кръпка” обраства с тъкани, кръвообращението се нормализира и човек живее пълноценен живот.

Вижте и ТОВА: Причини за аритмия, сред които и порок на сърцето!

Този метод се прилага от 4 години в Екатерининбург и досега не е регистрирано нито едно усложнение.

Такава операция се понася много по-лесно от пациента – губи се по-малко време за подготовка, за рехабилитация, а и не остават видими белези.

Дайте мнение и Вие тук!

Вътресъдовите операции помагат не само при порок на сърцето, но и при увредени съдове, които подхранват мозъка, червата, бъбреците и другите жизненоважни органи.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Например когато при инфаркт се блокира коронарният съд, рентгенохирургията е способна да възстанови кръвотока.

Практиката е доказала, че ако след инфаркт пациентът бъде откаран при специалиста през първите 6 часа, сърдечният мускул може да бъде възстановен изцяло.

И все пак рентгенохирургията не е панацея и се прилага по строги показания. Вътресъдовото вмешателство е много фина работа. Такива операции не са възможни при всички пациенти.

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *