рак смъртност
Това е разтърсващата статистика за жертвите на рака по света.

Уринотерапия при рак: Да убиеш рака в себе си

Действа ли лечение с уринотерапия при рак? Как помага правилното гладолечение?

Уважаеми читатели! Следните редове са извадки от книга и са споделени преживявания на различни хора. Имайте предвид, че всички описани практики са алтернативни, а не са по лекарско предписание. Всички действия, които предприемате, са на ваша отговорност.

ОЗДРАВИТЕЛНА ТЕРАПИЯ С ГЛАД И УРИНА (ПО АРМСТРОНГ)

Лечението се състои в достатъчно дълго гладуване (от 10 до 14 денонощия), в зависимост от тежестта на заболяването. През това време се пие вода, колкото организмът има нужда, и половината урина, отделена за деня.

През време на гладуването е задължително в продължение на 2 часа да се втрива стара (или смес от стара и прясна) урина в кожата.

Ученият Армстронг препоръчва разтривки със затоплена урина.

Компреси и превръзки с урина трябва да се правят всеки път, когато има абсцеси, рани, тумори и уплътнения.

Според практиката на Армстронг, повечето тумори минават след 10-30 денонощия на подобно гладуване и уринотерапия.

ИСТОРИЯ НА МОЕТО СТРАДАНИЕ (изповед на пациентка)

Преди всяко прочистващо гладуване се взема и английска сол.

В 16 часа вземах очистително, обикновено до полунощ червата се изпразваха и на другия ден започвах гладуването. В първите дни бях свикнала са пия и газирана вода – действаше ми освежаващо.

Започнах гладуването с клизми, въпреки че не е задължително. Изчаках да минат 3 дни, през които урината се изчисти от соли и стана бистра течност, без вкус и мирис. Събирах я в голяма тенджера.

Трябва да се започне с малки порции урина – 1-2 пъти на денонощие. Най-лесно се пие втората сутрешна урина, т.е. средната порция – с първата се измиват пикочните пътища. Урината нормализира много функции на организма.

През 1992 г., докато миех съдове със сапун от известна марка, кожата на ръцете ми стана цялата в рани.

Това беше знак, че имунната ми система е отслабнала, защото на други хора препаратът не действаше по този начин. По-късно разбрах, че има пряка връзка между състоянието на кожата и рака – когато кожата не може да диша, в организма се натрупва въглероден двуокис.

През 1995 г. ми откриха червен лишей. По кожата се образуваха малки плоски възелчета, които се разпространиха по цялото тяло. Мажех ги със специална микстура, но не те минаваха. Накрая си направих магнитна терапия, която ми помогна до известна степен. По време на един от сеансите чух една сестра да казва на друга, че на бивша тяхна пациентка открили рак. След няколко месеца същото се случи и с мен.

ГЛАДУВАНЕТО Е СИЛА

рак смъртност
Това е разтърсващата статистика за жертвите на рака по света.
През един ден на 1996 г. забелязах, че на лявата страна на корема ми има подутина. Отидох на лекар и след като ме прегледа на скенер, той ми каза, че имам рак на левия яйчник и трябва да ме оперират веднага. Добави, че имам пет години живот.

В онкологичната болница потвърдиха диагнозата и след два дни ме оперираха. После ми казаха, че съм имала голям късмет – туморът бил пред метастази.

Проведох само един курс на химиотерапия с платина. За другите два нямаше материал. И по-добре.

Трябва да кажа, че въпреки думите на лекаря, не се уплаших. Твърдо вярвах, че ще намеря начин да оздравея. Един ден ми попадна книга за гладолечението от известен автор. Намерих го и бях поразена от вида му. Той, по онова време около 70-годишен, беше енергичен и подвижен, но това, което ми направи най-голямо впечатление, беше кожата на лицето – тя сякаш светеше от вътрешна чистота.

“Демир

Той, страдащ от цял куп болести, до такава степен беше успял да прочисти организма си с глад и с клизми, че се беше излекувал от всичко. Разбрах, че гладът е голяма сила. Гладуването е форма на естествена терапия – най-сигурната и най-безвредната, ако се прилага правилно.

ЛЕЧЕНИЕ С КЕРОСИН

Този метод принадлежи на Паула Кернер от Австрия. Тя е излекувала себе си и над 20 000 болни. Съветва да се пие само дестилирана газ или керосин, която според нея възбужда лимфните съдове и оздравява кръвта. И не дава странични ефекти.

Според нея газта помага при рак с метастази, лекува детска церебрална парализа, заразяване на кръвта, простатит и т.н.

На болни с тежки увреждания тя препоръчва прием по 1 чаена или супена лъжица дестилирана газ един път на ден на гладно.

Заинтересувах се откъде мога да намеря керосин и се оказа, че непречистен има на бензиностанциите, а пречистен – в магазините за бои и лакове. Купих 1 бутилка от 1 литър и започнах да пия сутрин с чая на гладно по 1 супена лъжица. Изпих цялата бутилка, без да се случи нищо неприятно. Тъй като нямах възможност да направя изследвания, а и се бях възстановила достатъчно, реших да се върна на  Герсон терапията, но междувременно се случи нещо интересно.

Болният, за когото се грижех, страдаше от същата болест, от която и аз. Метастазите при него бяха плъзнали навсякъде – в костите, кръвта, белия дроб и стомаха. Отидох при него, когато му оставаха два месеца живот. Състоянието му го беше изнервило и той не понасяше никого, дори жена си. Една нощ решихме да не сменяме памперсите през нощта, тъй като искаше да го оставим на мира. На сутринта с удивление видях, че раничката се беше свила, а около нея се беше образувала нова розова кожа. И това беше благодарение на урината, която цяла нощ е била в контакт с раната. А какво би било, ако се приеме и вътрешно! Веднага се заинтересувах от уринотерапията и намерих нужната книга. Реших да продължа по този начин.

КЛИЗМИТЕ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЧАСТ ОТ ЛЕЧЕНИЕТО

Следващата година заминах на работа в чужбина. Грижех се за възрастни и болни хора и за домакинството им. Когато имах възможност, правех клизми.

За това какво има в телата ни, ще дам пример.

За Великден например всички обичаме да хапнем агнешки чревца. Домакините обаче знаят колко дълго трябва да ги чистят с оцет и със сол, за да махнат слузта, която е полепнала по стените им. И тя се образува при положение че агнето живее само няколко месеца и се храни с трева. Тогава можем да си представим състоянието на червата на човек, който живее десетилетия и се храни безразборно.

Междувременно реших да си направя изследвания, за да разбера какво е положението с мен. Оказа се, че имам метастази навсякъде – в гърдите, белите дробове, стомаха, панкреаса, дебелото черво.

Непрекъснато мислех какво да предприема. Реших да продължа лечението с прочистващо гладуване и с клизми, следвайки следния принцип: “Човек сам, овладявайки необходимите знания, може да приведе своя организъм до състояние на идеално здраве, изключващо възможността за поява на болести”.

ВНИМАНИЕ! При рака борбата трябва да се води в две посоки.

Първо, необходимо е докрай да се интензифицира процесът на възстановяване на естественото саморегулиране на организма и второ, да се забави, а дори да се спре, макар и временно, деленето на раковите клетки.

МЕТОДЪТ НА Д-Р ГЕРСОН

Той се състои в следното: на болния се предписва прочистващо гладуване и голямо количество прочистващи клизми – 6-8 на денонощие. Във водата за клизми, температурата на която е 38-42 градуса, се прибавя от-вара от кафе и лимонов сок. В 1,5-2 л вода се слага около 100 г отвара от кафе плюс 3-4 чаени лъжици лимонов сок.

Броят на клизмите зависи от състоянието на болния – колкото то е по-тежко, толкова повече трябва да са те. И това се прави в продължение на 7-10 дни, след което броят на клизмите постепенно се намалява.

Високата ефикасност на метода на Герсон се обяснява с това, че той позволява да се изведат от тялото токсините, които при рака се образуват в дебелото черво и действат върху главния мозък, нарушавайки саморегулацията на жизнените процеси.

Аз направих следното: купих 1 кг смляно кафе и 5-6 бутилчици лимонов сок (лимонтузу). Иригатор вече имах. Слагах в голяма тенджера вода и прибавях 3-4 препълнени супени лъжици кафе. Варях го на бавен огън 20 минути (след завирането). В иригатора слагах около 300 мл отвара -поносимо гореща, изстисквах 2-3 пъти лимонов сок от бутилчицата и добавях гореща вода до напълване на чашата. Или пък слагах много гореща отвара и добавях студена вода. Крайният резултат трябваше да бъде поносимо гореща течност.

Във времето между клизмите е желателно да се почива, за да може енергията на тялото изцяло да се на-сочи към изцеление.

ВНИМАНИЕ! Клизмата се прави по следния начин:

Иригаторът се закачва на височина около 1,5 метра от пода

Сваля се накрайникът на тръбичката и се намазва с олио.

Дайте мнение и Вие тук!

Притиска се тръбичката, за да не изтече течността (ако има кранче, се затваря).

Застава се в коляннолакътна опора (тазът трябва да е по-високо от раменете), вкарва се тръбичката в ануса на дълбочина 10-20 см.

После кранчето се отваря и течността постепенно навлиза.

После се ляга по гръб и тазът се повдига. Най-добре е да се направи “свещ” за около 30 секунди, а после краката да се прехвърлят през главата за около 30 секунди. Но може и просто под таза да се постави възглавница.

В това положение се остава около 10 минути, за да се даде възможност на течността да достигне възможно най-далече.

После е желателно да се поразходим, за да може течността да се стече надолу.

С тоалетната не трябва да се бърза.

След първото изпускане ще последва второ, а може и трето.

Прави се масаж на корема и ако се чуят звуци, значи има още течност.

Ако имах възможност, щях да проведа лечението по този метод докрай, а после да направя изследване с туморни маркери, за да се уверя в излекуването. Но тъй като работех, ми трябваше енергия и за други дейности. Съобразявах се с това, пък и не можех постоянно да обяснявам, че провеждам гладуване не просто така – накрая хората около мен започнаха да се безпокоят да не би, вместо аз да се грижа за тях, да се наложи те да се грижат за мен.

Затова реших да се захраня и да опитам метод, при който храненето, макар и минимално, да не е в разрез с лечението. Излишно е да казвам, че то (храненето) трябваше да бъде антираково. Тук е мястото да опиша какво представлява антираковата салата.

АНТИ РАКОВАТА САЛАТА

Настъргани: зеле (карфиол, броколи), моркови, керевиз (целина, глави), червено цвекло, алабаш, картофи.

Тези зеленчуци задушавах на бавен огън, ядях и сурова салата, и готвено.

Правех ги и на сок, който пиех всекидневно.

Знаех, че сокът от червено цвекло задържа развитието на туморите.

Всекидневно правех и клизми след ходене в тоалетната.

Целта ми беше да продължавам пречистването на организма.

Едновременно с това започнах да действам и по втори метод.

Първоначално публикувано на:09.12.2007 @ 9:16

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *