Хляб с бензин против болка в коляното и кръста

Хляб с бензин против болка в коляното и кръста Става дума за съпруга ми. Дълги години той работи в строителството и сега това си казва думата. Има силни болки в коляното (може и да е гонартроза) и много се мъчи. Но те, колкото и да са силни, не са нищо в сравнение с болките му в кръста. Когато го стегне пристъп, направо охка на глас. Не желае да ходи на лекар, нито пък да пие обезболяващи. Ако е възможно, ще ви моля да ми препоръчате някой изпитан алтернативен метод на лечение, който да приложа. Ще ви бъда вечно благодарна.

Ако коляното дълго време ви боли заради падане и натъртване, от простуда, а дори и от шипове, както и ако имате болки от друго естество в кръста, можете да оздравеете, ако направите следното. Омесвате питка от брашно и вода, както правите баница, но без никакви до авки. Тестото се разтегля до получаване на питка, дебела 1-2 см и широка, колкото да покрие коляното. Преди да я поставите на коляното, я слагате върху парче вестник и с пръст, потопен в бензин (предварително изсипан в ма лък съд), се нанася Върху питката само от едната страна, В случая отгоре. Така потапяте пръста няколко пъти - не повече от 6-7 потапяния и толкова нанасяния върху питката. Накрая пак с пръста размазвате добре нанесения бензин, за да по-пие из цялата питка. Така приготвена, я налагате върху коляното. Отгоре покривате само с найлон и превързвате. Не се налага плат, защото бензинът е силно загряващ.

Ако някой не може да понесе топлината през нощта, може да махне питката. Коляното се на-мазва предварително с растително масло (преди да поставите питката). То се мие след махане на питката, след няколко дни. Процедурата не се повтаря! Аз съм изпитала рецептата и вече няколко години коляното не ме боли.

Същото се прави и на кръста. Питката се уголемява или намалява в зависимост от болното място. И на кръста процедурата не се повтаря. И в двата случая процедурите са изключително ефикасни.
    << върни се назад Автор: Редактор     18 декември 2007   18:24

lekar.bg препоръчва:


lekar.bg препоръчва: