Пясък и камъни бъбреци, възпалени бъбреци

Пясък и камъни бъбреци, възпалени бъбреци • Настоящата рецепта изчиства неорганичните вещества, пикочната киселина и останалите неусвоени и елиминирани продукти от разпадането на мастните продукти.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ: в продължение на една седмица всеки ден се пие от 3 до 12 пъти по 1 /2 чаша гореща вода със сока от един лимон без захар в съчетание с 10, 12 до 15 мл 3-4 пъти дневно сок от морков и същото количество сок от червено цвекло и краставици. Започва се с по-малки дози и постепенно се увеличават, докато се стигне до 500 мл. в следващите дни настъпват пристъпи със силни болки. Това продължава 10-15 минути. в края на седмицата кризите приключват. Пречистването е завършило. Добре е да се следи урината за пясък и за камъни. Докато продължава лечението, да не се консумират тежки храни.
• Десет стръка петопръстник се варят в 600 мл вода 2-3 минути. Прецежда се и се пие три пъти дневно половин час преди хранене.
• Листа мечо грозде, царевична коса (свила), плодове от синя хвойна, троскот, корени гръмотрън,корени магданоз. По една супена лъжица от тези билки се смесват. Две супени лъжици от сместа се попарват в 600 мл вода. Пие се 3 пъти дневно преди хранене по 100 мл.

ВЪЗПАЛЕНИ БЪБРЕЦИ И ПИКОЧНИ КАНАЛИ
• Разбъркват се по една супена лъжица земни ябълки (цингули), цикория, коса от царевица, мечо грозде, хмел, пчелник, бял равнец, жълт кантарион, корени от брош и гръмотрън (предварително накиснати във вода). вземат се две супени лъжици от сместа и се варят в 600 мл вода в продължение на 5 минути. Пие се по 100 мл три пъти дневно половин час преди хранене.
• Три китки магданоз се варят в литър и половина вода, докато остане наполовина. Пие се три пъти дневно по 100 мл половин час преди хранене.
• Разбъркват се равни части мечо грозде, коса от царевица, черешови дръжки, полски хвощ, листа от лешник и пъпешово семе. От цялата смес се вземат две супени лъжици и се кипват в 600 мл вода. Охладената и прецедена отвара се пие по 100 г три пъти дневно половин час преди хранене.
    << върни се назад Автор: Редактор     27 август 2007   14:55

lekar.bg препоръчва:


lekar.bg препоръчва: