Един от най-старите портали за здраве!

Лекар.БГ е един от най-старите портали за здраве в България и в същото време е много бързо развиващ се сайт.

lekar.bg

Статистика за посещенията на Лекар.Бг.

За периода от 23 декември 2014 до 22 януари 2015 година например той е имал 175 546 импресии, 121 455 посещения от 99 514 посетители. Любопитното е, че ръстът в импресиите му спрямо предишните 30 дни е над 40%. Това е гаранция, че и в бъдеще той не само ще задържи лидерските си позиции, но и ще продължи да расте.

Този факт го превръща в една от най-добрите рекламни площадки за здравни продукти в целия български интернет. Като допълнение ще кажем, че цените на сайта са повече от съблазнителни. За повече подробности посетете страницата Реклама.

Сайтът Лекар.БГ е основан на 20 май 2007 година от група лекари, журналисти и програмисти. Постепенно се разраства и влиза в Топ 3 на най-популярните сайтове и портали за здравето.

Ориентира се към по-сериозните материали на здравна тематика, като се стреми да постига полезност и изчерпателност на разработените теми.

За целта имаме екип от лекари, до който се допитваме по всеки възникнал въпрос.

Също така се опитваме да отговаряме на онези читателски коментари, на които е възможно да се даде някакъв отговор, без да се налага да се посещава личният лекар. Естествено, в много случаи това не е възможно.

А ето го и нашият редакционен екип:

Гл. редактор: Александър Алиев

Зам.-главни редактори: Марта Савова, Руслана Василева.

Редактор-репортери: Маргарита Алексиева, Антон Василев, Костадин Стефанов.

За връзка с всеки един от нас използвайте формата за контакти по-долу. Оставете валиден имейл за връзка, който проверявате, и телефон, на който можем да ви позвъним при нужда. В рамките на 24 часа ще се свържем с вас.

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

 

 

Още материали, свързани с темата: