цинарикс
Странният артишок е суровината за цинарикс

Какво е цинарикс и става ли за отслабване

Пуснете търсачка с думичката цинарикс и мрежата охотно ще откликне с описания на този почти вълшебен продукт. Вълшебен – защото действието на цинарикс подобрява кондицията на черния дроб и жлъчката.

Цинарикс наистина е почти вълшебно средство с доказан оздравяващ ефект. Класическата лекарствена листовка го представя като биоактивно творение от артишок (виж framar.bg).

Когато приемате цинарикс, вие насърчавате отделянето на жлъчни сокове и ензими от панкреаса, а това оптимизира храносмилателните процеси и балансира функциите на жлъчката и черния дроб. Редуцират се застойните състояния и се насърчава растежът на чернодробни клетки.

Каква е химията на цинарикс?

Да се говори за химия при цинарикс е донякъде преднамерено, защото активната съставка на продукта всъщност е воден извлек от листата на това интересно растение артишок. Химията на цинарикс засяга въздействието му върху кондицията на стомашно-чревния тракт.

Представете си един механизъм, който с мъка се движи, скърца и някои от чарковете му са готови да спрат. Е, цинарикс енергично раздвижва този механизъм, чието състояние е причинено от застой на жлъчни сокове и претоварен черен дроб. Раздвижването много скоро “продухва” жлъчните канали и дава ускорение на метаболитните процеси.

Смущения от рода на подут корем, събиране на газове, дискомфорт и болки вдясно под ребрата (там е черният дроб) много бързо отслабват и постепенно изчезват. Потребители от форумите уверяват, че след множество опити за нормализиране на храносмилането и мъчителни жлъчни кризи най-сетне са намерили спасението си в цинарикс:

“Тази година го вземам редовно вече 5-6 месеца – всяка вечер по 1 таблетка заедно с лекарството ми за понижаване на холестерола и другите сърдечни проблеми. За това време свалих 6 кг, почувствах значително подобрение и почти изчезнаха симптомите, свързани с високия холестерол” – доверено от Емилия в medicine. bg.

Това е и вторият щрих от вълшебствата на цинарикс: поддържането на холестерина в норма благодарение на балансираната работа на черния дроб. Споменаването на стопените килограми не е случайно – за цинарикс не от вчера се говори като за успешен продукт за редукция на теглото.

Дайте мнение и Вие тук!

Как се отслабва с цинарикс?

цинарикс
Задачата на нашия цинарикс не е да отслабнем, а да лекуваме жлъчката и черния си дроб

Продуктът, приготвен от артишок, нормализира храносмилането и активира метаболизма, което неизбежно води до изгаряне на натрупани мазнини и стопяване на излишните килограми. Нормално функциониращата храносмилателна система се поддава на управление и изпълнение на програми за редукция на теглото.

Самото растение артишок е представяно в диетите за отслабване като съвършен продукт, богат на фибри и беден на мазнини, чиято консумация балансира работата на храносмилателната система по ненатрапчив начин.

От edna.bg разкриват богатия състав на чудото артишок, който чрез специфична преработка се пренася в таблетките цинарикс: там има калий и калций, фосфор и желязо, много фибри. Комбинацията от полезните съставки на артишок в цинарикс насърчава черния дроб да преработва правилно хранителните компоненти и да изхвърля токсините без значение от какво естество са.

Специалистите са категорични, че лечебните ефекти на цинарикс са свързани с оздравяване на черния дроб и жлъчката. Но нормалните им функции и подобреното храносмилане могат да създадат условия за отслабване. С други думи – ако дълго време приемате цинарикс и забележите, че топите килограми, това е вторичен ефект от действието на продукта. Вторичен – но приятен, нали?!

Има ли риск при отслабване с цинарикс?

цинарикс
Странният артишок е суровината за цинарикс
По принцип приемът на цинарикс е подчинен на режим, присъщ на хранителните добавки. За разлика от продукти, които са резултат от химичен синтез и имат доста негативни странични ефекти – цинарикс може да се пие продължително време без подобни опасения. Все пак е добре да се знае, че цинарикс може да причини алергични реакции и освен това не бива да се приема без лекарска консултация. Цинарикс не е подходящ и при случаи, когато жлъчката и/или черният дроб са увредени или в момента потребителят е в остра фаза на някакво вътрешно заболяване.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Колкото до преднамерено пиене на цинарикс с цел отслабване – не насилвайте съдбата! За предпочитане е да отслабвате с артишок все пак.

За Марта Савова

marta-savovaМарта Савова е дългогодишен журналист с насоченост в областта на здравната и социалната тематика, политиката, културата и финансите.За контакт: martasavova@yandex.ru.За информацията си използва главно своите контакти в медицинските среди, сред които има професори и национални консултанти, а също и материали на webmd.com, kp.ru и други авторитетни източници.

Прочети още

Ориз за отслабване

Отслабване с ориз

Реабилитация: и белият е полезен!

Едно мнение

  1. същата Емилия

    Здравейте, с учудване виждам, че сте публикували моя коментар за Цинарикс от преди 1-2 години. Радвам се, че има интерес към този продукт, защото за пореден път се убедих, че той има много добър ефект върху моето здраве. След като бях спряла от повече от година да го вземам, както и всички останали лекарства, получих един сърдечен пристъп с високо кръвно и много висок пулс – почти 180-190 удара в минута. Оказа се, че холестерола ми отново е “скочил” почти до 9. С учудване прочетох в нета, че един от природните продукти за сваляне на лошия холестерол е извлек от артишок и отново се сетих за “добрия стар” цинарикс! Изобщо не правя реклама, защото съм пациент, а не търговец. Просто искам да посъветвам всички, които имат проблеми с лошия холестерол, да опитат да го свалят не с химия, а с този продукт. Вярно е, че става по-бавно, но това може би наистина е по-добре за организма от ударното сваляне. Поздрави и здраве на всички!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *