ударно отслабване
Диетата с грейпфрут и яйца за ударно отслабване е сред най-ефикасните

Коя е най-добрата диета за ударно отслабване?

Диетата с грейпфрут и яйца за ударно отслабване ще ви даде нужния резултат

Коя е най-популярната диета за ударно отслабване? Получаваме много въпроси по тази тема и решихме да ви предложим може би най-добрия вариант за справяне на проблемите ви с теглото.

Диетата с грейпфрут и яйца за ударно отслабване е сред най-ефикасните. Много хора са я изпитали и свидетелстват, че чрез нея може да се отслабне осезателно само в рамките на няколко дни. Резултатите сочат, че за пет дни съвсем спокойно може да се отървете от десет килограма.

ударно отслабване
Диетата с грейпфрут и яйца за ударно отслабване е сред най-ефикасните

Грейпфрутът изгаря мазнините, тъй като е пълен с хранителни вещества, които ги отстраняват от тялото. Яйцата от друга страна пък са богати в съдържанието на протеин, и комбинацията им с грейпфрута води до така желаното ударно отслабване.

Важно е да отбележим, че диетата е изключително строга и не се препоръчва за хора със здравословни проблеми.

Хранителният режим трябва да се спазва в рамките на 3 до 7 дни. На ден е желателно да ядете по пет грейпфрута и 5-6 белтъка. Броят на храненията трябва да достига осем-девет, но може да разделите количеството храна на колкото порции желаете.

Важен компонент през това време трябва да бъде поглъщането на много количество вода и усиленото всекидневно спортуване.

Тази ударна диета е подходяща за хора, които са се отпуснали покрай празниците или почивката, и искат бързо да влязат във форма.

Дайте мнение и Вие тук!


Оказва се, че похапването на някои храни не е чак толкова невинно, колкото ни се струва!

Ако след като разберете, че те не са диетични, както досега сте смятали, не можете да се откажете от тях, поне намалете количествата, в които ги приемате!

Пълнени картофи – да, картофите са полезни, не съдържат мазнини, а фибри! Когато обаче ги напълните със сирене, например, добавите сметана и масло се превръщат в истинска калорийна бомба!

Плодов кекс – въпреки че звучи доста разтоварващо, като се има предвид първата половина на името му, оказва се, че в това изкушение на сладкарското изкуство се съдържат толкова мазнини и калории, колкото във всеки друг десерт, приготвен по същата технология!

“Фигурин

Ребърца –м-м-м, че са вкусно, но о-о-о – колко са мазни! Това е факт – в една порция от тях се съдържат близо 750 ккал, като не се вземат под внимание подправките и сосовете. А това, както и да го погледнеш, си е много!

Топки от сирене – да не забравяме и ордьовъра, който е приготвен от крема сирене, настъргано краве сирене, още масло и подправки. Възможно е само една топка да съдържа до 500 ккал!

Греяно вино – за да полеем обилно трапезата, да пийнем малко винце! Въпреки че в него няма мазнини, има калории – в една чаша около 350!

За Радост Ангелова

Радост Ангелова е редактор и репортер в множество национални и регионални вестници и електронни медии с над 30 години стаж в областта на здравеопазването, социалните политики и бизнеса.

Прочети още

Защо губя тегло? Старческо отслабване,

Загуба на тегло. Отслабване от нерви, старческо отслабване и др. причини

Защо губя тегло? Старческо отслабване, отслабване от нерви и други притеснителни причини за загуба на …

3 Мнения

  1. Отдавна се отказах от каквито и да е унищожителни диети. Единственото, което постигам с тях е да натоваря организма ми.
    Съветвам ви да пробвате със зърна от зелено кафе. Откакто го пия съм свалила 5 килограма и тялото ми е в перфектна форма.

  2. Ако се сведат до минимум въглехидратите и дневно се ходи 5км давам гаранция за месечно отслабване с 5до 8 кг. А кафе и т.н. са пълни глупости. Истината е , че разходът трябва да е повече от приходите :)))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *