хемороидите
Хемороидите могат да бъдат преборени с чесън

Лекувайте хемороидите с чесън

Лечение на хемороидите в домашно лечение – 2 скилидки чесън са вашият верен помощник

Хемороидите са често срещано явление и може да се каже, че са сред най-разпространените болести на 21 век.

Относно причините за появата им – изписано е много и няма да ви досаждаме с предъвквани неща. Ще ви предложим обаче един от най-ефикасните методи, чрез който можете да ги борите.

Народната медицина ни е дала много, но винаги може да се намери с какво още да ни изненада. Оказа се, че чесънът е сред най-удачните средства и мнозина потвърждават положителното му въздействие над хемороидите.

Как да го прилагате?

Две скилидки чесън ще са напълно достатъчни. Счукайте ги внимателно и запазете сока в тях. След това го прецедете през марля или тензух. Добавете и една кафена лъжичка сол. Получилата се смес трябва да престои няколко часа в хладилник, след което може да се нанесе върху хемороидите.

хемороидите
Хемороидите могат да бъдат преборени с чесън

За финал е хубаво да поставите свинска мас върху обработената зона, което ще гарантира по-траен и ефикасен ефект.

Дайте мнение и Вие тук!

Изпълнявайте всяка вечер процедурата и бъдете сигурни, че премахването на хемороидите ще бъде факт след време. Из здравните форуми много страдащи от заболяването потвърждават, че са били скептични към този метод, но впоследствие усетили ефекта.

Чесънът е добре също така и да се хапва редовно против хемороиди. Той заздравява стените на хемороидите, които са нищо по-различно от всички разширени кръвоносни съдове. Добра идея е да си помогнете и с витамин Е и витамин А (Вижте подробната рецепта ТУК)! Тя действа напълно без забавяне и може да спре дори кървящи хемороиди в тяхната страшна и грозна дейност. Хвърлете й един поглед и я пробвайте! Работи!

За Радост Ангелова

Радост Ангелова е редактор и репортер в множество национални и регионални вестници и електронни медии с над 30 години стаж в областта на здравеопазването, социалните политики и бизнеса.

Прочети още

къркорене на червата и кръв в изпражненията

Кръв в изпражненията – не винаги е рак!

Когато кръвта е червена: Хемороиди. Дивертикул. Анална фисура. Чревна инфекция. Язвен колит. Повредени кръвоносни съдове. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *