Истината за диетата на Алла Пугачова!

Метаморфозите с външността на Алла Пугачова и нейната диета през последните месеци продължават да занимават не един таблоид.

Звездата промени стила си на обличане и се раздели с безформените “палатки”, под които криеше килограмите и годините си.

Пугачова не се поддаде на провокативните въпроси и запази мълчание за това – как е успяла да се втали толкова, че да носи къси рокли, клинчета и туники над коляното. Мълчанието й провокира постоянни коментари за възможните липосукции, специални гимнастики и диети.

Дори уважавани в Русия пластични хирурзи се произнесоха, че без скалпел подобно отслабване няма как да се случи.Наскоро обаче на звездата й се наложи да отговори най-сетне на глождещия въпрос – как стават тези работи? Наложи се, защото въпросът беше зададен в директно ТВ-предаване – а в подобна ситуация мърдане няма, описват от medikforum.ru.

И ето какво отговори Пугачова за своята диета!

“Предстояха ми Рожденственските срещи. Потърсих помощ от Кристина (дъщеря й Кристина Орбакайте – бел.пр.) …Всичко се оказа много просто – трябва да се яде без сол!

Това е всичко!”

Възможно ли е това? Истина ли е – или Алла просто се измъква отново и запазва тайната си?

Солта наистина може да бъде причина за проблеми с излишните килограми. Превишената й доза задържа течности в организма и забавя обмяната на веществата. В менюто на съвременния човек солта е в силно завишени дози, тъй като редовната практика е да се употребяват готови продукти – солта в тях е много. Смята се, че съвременният човек превишава дневната норма от сол средно с 12-15 грама.

Все пак доста диетолози не смятат безсолната диета за ефективна. Редукцията на килограми тук протича за сметка на обезводняването. Когато човек се върне към обичайното си хранене, килограмите се възстановяват много бързо. Освен това е доказано, че любителите на безсолната храна много често страдат от сърдечно-съдови заболявания.

Оставете мнения, отзиви и коментари в нашия форум по-долу и вижте още по темата:

Получавайте първи ЛЕКАР.БГ безплатно на мейла!

Истината за диетата на Алла Пугачова!
4 (80%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *