3 неочаквани храни, които горят мазнините скоростно

Ето как с помощта на няколко вкусни храни ще успеем да изгорим мазнините, които винаги са ни пречели!

Оказва се, че консумацията на диетични храни не е единственият начин за горене на мазнини и справяне с излишните килограми. Някои от храните, които ние традиционно харесваме, също заемат съществено място в процеса на изгаряне на излишните мазнини, колкото и да не ни се вярва.

За кои храни става дума ли?! За различни! Но ето вижте тези 3 – 3 неочаквани храни, от които ефектът е скоростно изгаряне на мазнините!

Яйца – като за начало, поставяме яйцата. Знаем, че първата ви реакция е, че те бъкат от големи количества холестерол. Това наистина е така, но оказва се, че полезните свойства, които те имат, са много. Едно от тях е именно изгарянето на мазнините, които се дължи на протеините, от които главно е съставен белтъкът;

Млечни продукти – когато заложите на нискомаслените млечни продукти, вие си гарантирате не само че ще сте здрави, но и че ще се избавите от излишните мазнини. Редица проучвания показват, че жените, които редовно консумират нискомаслени млечни продукти, трайно са елиминирали 70% от телесните си мазнини;

Дайте мнение и Вие тук!

Бобови култури – основното свойство на бобовите култури по отношение на изгарянето на мазнините се крие в това, че съдържащите се в тях фибри подпомагат работата на чревния тракт, като даряват тялото с нужните му протеини и създават чувство за ситост.

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *