Невероятна рецепта лекува хемороиди

Вие може да се излекувате от това заболяване – хемороиди, както и всички останали.

Изпробвал съм лично тази рецепта, помагал съм както на познати, така и на непознати хора, но досега не съм я публикувал в нито един вестник, защото се страхувах някой да не злоупотреби с нея.

Преди време я предоставих на един лекар. Разбрах, че е излекувал с нея девет от пациентите си. Когато отидох при него, за да разбера подробности, той ми заяви, че не съм му давал никога такава рецепта. Дали е патентовал метода като негов автор, не зная, но ми беше казвал, че ще го направи, след като го изпробва на пациентите си, още по време на първия ни разговор с него.

Ето и самият начин за лечение на хемороиди.

Ефикасни лекарства и хапчета за хемороиди без рецепта

Трябват ви хапчета за хемороиди? Ето два вида – при това ефикасни лекарства и без рецепта!

Лечението започва с посочените по-долу витамини, които се пият в продължение на два месеца. За това време хемороидите ви ще се излекуват. Желателно е след това (по ваша преценка) да продължите да ги приемате с профилактична цел, особено витамин Е.

В аптеките се продават и витамин А, и витамин Е като хранителни добавки. Трябва да приемате:

  • Витамин Е на таблетки по 400 мг. В опаковката има около 90 таблетки.
  • Витамин А на таблетки по 10 000 единици. В една опаковка се съдържат 60 таблетки.

От витамин Е се пие по една таблетка на ден, а от витамин А – по две таблетки сутрин.

Посочените два витамина лекуват и други заболявания.

Как действа тази невероятно готина рецепта? Ами, много просто! Тя заздравява цялостното състояние на кръвоносните съдове и на хемороидалната тъкан. Способства за прибирането на излишните части от тази тъкан, която всички наричаме хемороиди (къде правилно, къде – неправилно).

Трябват ли ви други хапчета за хемороиди?

Ако случаят ви не е особено тежък, тоест нямате кръвотечение, непрестанни ужасяващи болки в специфичната област, тогава, не, не ви трябват допълнителни хапчета за хемороиди. Тези са на 100 процента достатъчни. При това говорим за едни от малкото лекарства за хемороиди, които се дават без рецепта! Това са най-обикновени, но вълшебно действащи витамини!

Това ли е всичко за въпросното ефикасно лекарство за хемороиди?

В повечето случаи това е всичко. Искаме само да добавим и че хемороидите може да се дължат в голяма степен и на прекаляването с алкохол. Това ще ви го каже всеки лекар. Ако комбинирате изброените витамини с намаляване на количествата алкохол или още по-добре – с цялостното им спиране, тогава ефектът ще бъде повече от поразителен. Но, разбира се, и без спиране на алкохола пак ще забележите сериозно подобрение и ще бъдете насърчени да продължите в здравословната посока.

Невероятна рецепта лекува хемороиди 4.00/5 (80.00%) 4 votes
ВАЖНО: Ако публикацията Невероятна рецепта лекува хемороиди ви е допаднала или има какво да добавите или попитате, молим, коментирайте я най-долу на страницата!

Лекар.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар