Ангина

Предлагаме ви три лесни и безобидни начини за лечение на ангина, които можете да приложите и у дома.

В 100 мл вряща вода се запарва 1 с.л. ленено семе. Получената смес се прецежда след като изстине и към нея се добавя малка бучка краве масло и 1 с.л. сок от магданоз. Всичко това се разбърква и се разстила върху марля, след което се увива около гърлото. Процедурата се повтаря, докато налепите от ангината или гнойта от сливиците изчезнат.

Кромид лукът е великолепно лекарство за лечение на ангината. Той съдържа етерично масло, каротин, витамин С, В, В2, В5, фитонциди, органична киселина и т. н.

Лечението на гнойна ангина става със сок от лука като 3-4 пъти на ден се изпива по 1 ч.л.

При появата на първите признаци на ангината да се направи баня на краката с постепенно повишаване на температурата. След два часа процедурата се повтаря. Ако се чувствате зле, трябва да направите обтриване на тялото.

Най-лесният безболезнен и евтин начин е използването на нишадър. С пръст топвате в пликчето с нишадър и 2-3 пъти на ден намазвате дълбоко езика и гърлото. Излекуването става много бързо без използването на други лекарства.

Ангина 5.00/5 (100.00%) 1 vote
ВАЖНО: Ако публикацията Ангина ви е допаднала или има какво да добавите или попитате, молим, коментирайте я най-долу на страницата!

Лекар.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар